2777
2789

الان ۴۳ روزشه نزدیک ۵ کیلوعه با وزن تولد ۲۵۰۰ 

خیلی خوب روش جواب میده این شیر ولی قیمتش خیلی بالاست الانم که شیر خودمو کمتر میخوره هفته یه قوطی میخواد . نمیصرفه هر هفته فقط ۲۵۰ بدیم شیر خشک 

به جز اپتامیل و نان و ببلاک شیر خشک دیگه ای معرفی میکنید که وزن دهیش بالا باشه ؟؟ 

پسر من شیر خودمو فقط میخورد همین بود تقریبا وزنش اگ شیر خودتو میخوره زیاد سخت نگیر شیر خشک پف الکی میاره

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب به نظرم تا سه ماهگی همینو بهش بده بعدش عوضش کن. من به دخترم سوپرامیل میدم فقط نفخ و رفلاکس ند ...

سوپرامیل که میگن خیلی وزن دهی داره حالا میخواستم اگه اینجا رای اورد اونو بگیرم 

پسر من شیر خودمو فقط میخورد همین بود تقریبا وزنش اگ شیر خودتو میخوره زیاد سخت نگیر شیر خشک پف الکی م ...

خب تا یجایی شیر خودمو میخوره همین الانشم اکثر وقتا سینه نمیگیره باید بدوشم تو شیشه بدم 

سوپرامیل که میگن خیلی وزن دهی داره حالا میخواستم اگه اینجا رای اورد اونو بگیرم 

بستگی داره چقد بخوره دختر من از پنج شش ماهگی بهش دادم الانم تقریبا 19ماهشه بهش میدم هنوز. ولی چون زیاد نمیخوره درحد 400یا500سی سی در روز، برا همین نتیجه نداشت برامون ولی خواهرشوهرم هم به بچش میداد اون تپل مپل شده

خب تا یجایی شیر خودمو میخوره همین الانشم اکثر وقتا سینه نمیگیره باید بدوشم تو شیشه بدم 

الان ۴۳ روزشه بحث ی روز دو روز نیستا سعی کن با هر ترفندی شده عادتش بده سینتو بگیره تقریبا دوسال همین منواله اگ شیر خشکی کنی واقعا ب هزینش نمیصرفه اگرم سینتو نگیره شبا ک خسته ای خیلی سخته

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘