2777
2789
عنوان

تثبیت خامه فرم گرفته

3072 بازدید | 16 پست

دوستای گلم من برا فردا میخوام کیک خامه ای درست کنم. یه بار برا تثبیت خامه از پودر ژلاتین استفاده کردم. الان یادم نیس دقیقا چجوری بود. کسی بلده؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه طرزتهیه خامه رو بگید منم یادبگیرم ممنون…

من خامه صبحانه 30درصد رو با دو سه قاشق شکر و وانیل یه خرده هم میزنم. میذارم یه ساعتی فریزر. بعد با دور تند همزن ده دقیقه ای میزنم تا فرم بگیره

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
عزیزم از کرمفیل استفاده کن... به ازای هر یک کیلو خامه فرم گرفته سه قاشق بهش اضافه کن دوام خامتو زیاد ...

از کجا بگیرم

با خامه صبحانه یا قنادی؟

صبحانه

صبحانه

من‌ پودر نشاسته میزنم خوب میشه البته نه زیاد یه خامه ۲۰۰گرمی رو دو قاشق میریزم

عاشق یک ریز توام                                                                       معجزه کن صبر مرا...💫

کرمفیل هم دوستمون گفتن خودتون میتونین تهیه کنید کرمفیل بازاری طعم خوبی نمیده معمولا البته نظر منه😉

عاشق یک ریز توام                                                                       معجزه کن صبر مرا...💫
من‌ پودر نشاسته میزنم خوب میشه البته نه زیاد یه خامه ۲۰۰گرمی رو دو قاشق میریزم

مزه ش بد نمیشه؟

کرمفیل هم دوستمون گفتن خودتون میتونین تهیه کنید کرمفیل بازاری طعم خوبی نمیده معمولا البته نظر منه😉

چجوری درس کنم؟

مزه ش بد نمیشه؟

نه عزیزم طعمی نداره.....  داخل خامه من یه کمی وانیل و گلاب هم میزنم

چجوری درس کنم؟

این کرم نوع صنعتیش توبازار هست ولی خونگیش رو هم میتونید درست کنید .
کرمفیل یک کرم کاربردیه وبسیار خوشمزه وخوش طعمع که برای مغزی های مختلف درنانوایی وقنادی استفاده میشه.میتونید برای مغزی انواع نون،تزیین کیک،دسر،مغز پیراشکی،وسط شیرینی،استفاده کنید  وفرم دهیش هم خیلی عالیه.
 موادلازم؛
تخم مرغ کامل۱عدد
زرده تخم مرغ ۲عدد
کره ۵۵گرم
نشاسته ذرت۱/۴پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
نمک۱/۲ق چ
شیر ۲پیمانه
وانیل مایع ۱ق چ
تخم مرغها راداخل کاسه بشکنید،پودر نشاسته وشکر ونمک رااضافه و۵دقیقه بزنید تاکرم رنگ وحجیم شود‌.
شیر راداخل شیرجوش بریزید،وانیل رابهش اضافه،روی حرارت بزارید تا داغ بشه لازم نیست بجوشه.ازرو حرارت بردارید واونو کم کم به مایه اضافه وهمزمان باهمزن بزنید که مواد نپزه.مواد رابه قابلمه منتقل کرده وروی حرارت ملایم بزارید ومدام همزده تا به غلظت برسه ۵الی۶دقیقه بزارید بپزه درآخر کره رااضافه،مخلوط کنید وازروحرارت برداریدوداخل ظرف دیگری بریزید روش سلفون بکشید وبزارید تویخچال ۵ساعت بمونه وبعد استفاده کنید.
نکته؛برای شکلاتی کردن کرمفیل ۲ق غ پودرکاکائو را همون ابتدا به مواد اضافه کنید.
⚠️این کرم فریز نمیشه وماندگاریش نهایت ۳الی ۴ روزه

نه عزیزم طعمی نداره.....   داخل خامه من یه کمی وانیل و گلاب هم میزنم

همین نشاسته معمولی؟ پودرش رو میریزی داخل خامه بعد هم میزنی؟