2777
2789

معپولا ۳ماه اول خیای سخت گیری میشه و دکترت باید اجازه بده 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پزشکت بپرسی بهتر راهنماییت میکنه چون بدن هرکسی فرق میکنه نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید

دکترم که اوووف نگووو ازوناییه که از اولین روز بارداری تا آخر همش میگه اصلا رابطه نداشته باشین.دوستامم پیش همین میرفتن به همشون میگفت رابطه نداشته باشین اصلا درک نمیکنه.

دکتر من تو شش ماهگی بهم گفت اگه دردنداری و اذیت نمیشی اشکال نداره.ولی من از شش ماهگی دیگه نزدیکی نداشتم ولی آخرای بارداری برا راحت شدن زایمان خیلی کمک میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش بحالت من ک کلاتعطیل کردم هرروزم باشوهرم بحثمون میشه

خوب دیگه واقعا هم همینه اگه نباشه مردا گناه دارن چکار کنن پس.تا کی از دور نگاه کنن.بعد زایمان هم که تا نزدیک دوماه نمیشه

اگه این موضوع اذیتت میکنه دکترتو عوض کن اخه مگه میشه هم برای شما هم دوستاتون خوب نبوده باشه

خودش همش میگه مشکلی نداری.ولی رابطه نداشته باشی بهتره آدمو تو عذاب وجدان قرار میده خخخخخ بین دوراهی