2777
2789
خوب دیگه واقعا هم همینه اگه نباشه مردا گناه دارن چکار کنن پس.تا کی از دور نگاه کنن.بعد زایمان هم که ...

واقعا فقط مردا؟ ؟؟؟ خودتون اذیت نمیشین؟؟

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش همش میگه مشکلی نداری.ولی رابطه نداشته باشی بهتره آدمو تو عذاب وجدان قرار میده خخخخخ بین دوراهی

چی بگم عزیزم من سر هر دو تا بچم مشکلی نداشتم. اخه اگه فقط به شما میگفت یه چیزی ولی اینکه رابطه رو برای کل مریضاش ممنوع میکنه عجیبه. من بودم عوض میکردم دکترم رو خیلی سخته ۹ ماه تحمل کردن

خودش همش میگه مشکلی نداری.ولی رابطه نداشته باشی بهتره آدمو تو عذاب وجدان قرار میده خخخخخ بین دوراهی

اتفاقا رابطه بین مادر و پدر رو رشد ذهنی و عاطفی بچه تاثیر مثبت داره. .. برو بخون بچه میفهمه این محبت و عشق بین والدین و یکم تحقیق کن ... دکترت واقعا دکتره؟؟؟

نه دکترم گفت مشکلی نداره خودم میترسم.ی بارانجام دادیم دلم درد گرفت دیگه گفتم نه

اشتباه میکنی

نمیترسی اگه تو خیابون یه دختر بهش نخ بده

دلش بلرزه وا بده

حداقل یجوری کارشو راه بنداز

فکر کن عقدین

I am a queen because I have a cute mad king
ببخشید میپرسم.هفته ایی چنبار رابطه داری؟

بستگی داره قبلا که هر روز بود تو بارداری اوایل هفته 3 بار الان دوبار شده مثلا من اذیت نشم 😅