2777
2789
عنوان

متفورمین و شکم درد

1697 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی با خوردن متفورمین یا کلوگوفاژ شکم درد گرفته؟؟؟ 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3852285/مادرشوهرم-زنگ-زده-گفته-هرچی-لباس-کهنه-و-جدید-و-طلا-هس-بهمون-بدین?postId=131698720

میشه واسم گزارش برنید🥺

خداجون مرسی که قراره به این زودیا زندگیمو عالی رقم بزنی مررررسسسسی ازت عاشقتم🙈💋

شدیییید

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدیییید

من یه بارداری شیمیایی داشتم بعدش که دفع شد و پرییود شدم از روز دوم شروع کردم به متفورمین خوردن شکمم خیییلی در میاد میترسیدم بخاطر رحمم باشه اخه میخوام اقدام کنم نمیدونم از متفورمینه یا چی 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
من یه بارداری شیمیایی داشتم بعدش که دفع شد و پرییود شدم از روز دوم شروع کردم به متفورمین خوردن شکمم ...

من دل درد و تهوع شدی میگرفتم... دمیترون و.. میخوردم برای تهوعم  ولی دل درده رو کاریش نمیشد کرد  خیلی سخت بوو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
من دل درد و تهوع شدی میگرفتم... دمیترون و.. میخوردم برای تهوعم  ولی دل درده رو کاریش نمیشد کرد& ...

بنظرت برای منم مربوط به دل درده متفورمینه؟؟ آخه دل دردم همرا با ضعفه شکمه انگار تازه زاییدم

واسه منظمی پریودیم خوبه؟ 

من شنیدم آره خییلی خوبه خییلی ها واسه منظمی و تنبلی خوردن