2777
2789
اعتقاد داریم، اعتماد نداریم! این دو تا خیلی فرق میکنن. ما میدونیم یه خدایی هست که ما رو خلق کرده، ول ...

حرف شما کاملا درسته اما این حد از ایمان واقعا کا هرکسی نیس و سخته بعدشم من بشخصه اینقدر خوش بین بودم ک وقتی پای این ماجراها به زندگیم باز شد گفتم چقد مسخره قدرت بالاتر خداست همچین اتفاقتی تو زندگی من نمی افته و دیدم بله چجورم افتاد به کاری اینقدر خوش بین بودم ک هرلحطه منتظر بودم بگن جمع کن برو فلان اتاق نشد با مخ خوردم زمین به ازدواجی همچین مطمن بودم ک تا خونه محل زندگی و نحوه عروسی رو هم تعیین کرده بودیم و هیچ مشکلی هم نداشتیم همچین بهم خورد ک تا چند ماه شوک بودم همچین مشکلاتی شما تو زندگیت داشتی ک ببینی خوش بینی اما به بدترین شکل ممکن نمیشه؟! 

اعتقاد داریم، اعتماد نداریم! این دو تا خیلی فرق میکنن. ما میدونیم یه خدایی هست که ما رو خلق کرده، ول ...

حرفات کاملا درسته

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا اگه یه مرد متاهل با ی خانم دیگه رابطه داشته باشه برای جدا کردنشون به دعانویس مراجعه بشه اشکال د ...

اگر دعانویس معتقد باشه و مومن باشه  بین مردم معروف ب خوبی باشه، بدنباشه، با اجنه بد مرتبط نباشه  عیب نداره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
حرف شما کاملا درسته اما این حد از ایمان واقعا کا هرکسی نیس و سخته بعدشم من بشخصه اینقدر خوش بین بودم ...

عزیزم من خیلی بدتر از اینا رو از سر گذروندم... اگر برنامه‌های شما در حد عوض کردن اتاق یا به هم خوردن عروسی بوده، برای من خیلی خیلی بدتر بوده، در حدی که آدمهای دور و برم که از من و شرایطم خبر داشتن میگفتن شیرین این اتفاق به جز معجزه هیچی نمیتونه باشه!!! 

و البته اینم قبول دارم که این حد از ایمان کار من و شما نیست. ولی خب چه اشکالی داره تلاش کنیم تا بهش برسیم؟! حداقل در حد خودمون که میتونیم پیشرفت کنیم! 

اینجا یه پست گذاشتم. ممکنه جواب صحبت شما باشه که اینقدر خوشبین بودین ولی آخرش نشده! بخونید ببینید درسته یا نه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
اگر دعانویس معتقد باشه و مومن باشه  بین مردم معروف ب خوبی باشه، بدنباشه، با اجنه بد مرتبط نباشه ...

من نمیشناسمش زیاد،نمیدونم مومنه یا نه با اجنه بد ارتباط داره یا نه 

تنها نکته ش اینه ک برخلاف بقیه خیلی دعاهاش گرون نیس در حد سی تومن و اینا

کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم
منم همینم.یا خوشم نمیاد یا اگه خوشم بیاد اون خوشش نمیاد یا این که فقط حرفش زده میشه تموم میشه.یه بند ...

جادو هس اره

من خودم جادو شدم درحد تیم ملی

۸،۹ ساله عروسی کردم هنوز دخترم و دوشیزه!!!! انقد زدیم تو سرکله هم دشمنا نزدن....روزخوش کلا ندیدم.....

هس جادو، بدم هس

دخترهمسایمونو پیش خودمون ازهمین بلاها سرش آوردن....دخترسالم و زیبا جوری شد  بلایی سرش آوردن  جیغ جیغ میزد اوژانس میومد دم خونشون!!!

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عزیزم من خیلی بدتر از اینا رو از سر گذروندم... اگر برنامه‌های شما در حد عوض کردن اتاق یا به هم خوردن ...

یه پست طولانی هست. همونو بخون. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
اعتقاد داریم به خدا.ولی هرچی صداش میکنیم .دعا میکنیم التماس میکنیم .جواب نمیده .  میگن حکمت چقد ...

عمرا عزیز یک دهم  رنجهای منو کشیده باشی....

زندگیم شبیه آخرت یزید بود دور ازجونت....

من نمیشناسمش زیاد،نمیدونم مومنه یا نه با اجنه بد ارتباط داره یا نه  تنها نکته ش اینه ک برخلاف ...

نمیدونم

میگم دعانویسی ک آدم میره باید همچین فردی باشه و شناخت داشته باشید ک اونجوری باشه

وگرنه اگر طرف درست حسابی نباشه ممکن کارخیلی بدترشه

شنیدم نماز استغاثه ب حضرت زهرا س هم خیلی خوبه البته

عمرا عزیز یک دهم  رنجهای منو کشیده باشی.... زندگیم شبیه آخرت یزید بود دور ازجونت....

عزیزم من تازه عضو شدم زیاد بلد نیستم چطور میتونم خصوصی بهت پیام بدم

عزیزم من تازه عضو شدم زیاد بلد نیستم چطور میتونم خصوصی بهت پیام بدم

من اللن بت پیام میدم، بالای همین صفحه رو نگاه کن، عکس یه نامه هس

بزنی پیام خصوصیم میاد برات

بعد شما همونجا جوابمو بده

عزیزم من خیلی بدتر از اینا رو از سر گذروندم... اگر برنامه‌های شما در حد عوض کردن اتاق یا به هم خوردن ...

ممنون از لینکی ک دادی منم خیلی رو خودم کار کردم کتاب خوندم کتاب بخواهید تا به شما داده شود و کلی چیزای دیگه شما معجزه رو دیدی و ایمان آوردی ولی من علیرغم بکار بردن همه چی کتاب قانون جذب مثبت اندیشی همون کانال امیر شریفی دعا و... هنوز نتیجه نگرفتم سخته بازم تفکرم مثبت بمونه 

ممنون از لینکی ک دادی منم خیلی رو خودم کار کردم کتاب خوندم کتاب بخواهید تا به شما داده شود و کلی چیز ...

شاید یه جای کار میلنگه! باید بگردی اونو پیدا کنی عزیزم. اینکه ما خواسته‌ای داشته باشیم و بهش نرسیم، از عدالت خدا به دوره، چون خدا خودش گفته به انسان اختیار داده، وقتی اختیار داده یعنی ما به هر چه بخوایم ، میتونیم برسیم، مگر در موارد خاص که تضاد و تداخل ایجاد میشه، که اینم یا همون موقع با کمی دقت میتونیم بفهمیم، یا با گذر زمان متوجهش میشیم. ولی دوست عزیزم، باز بگرد ببین کجای کار ایراد داشته که اینطوری شده.

رفتی دعا نویسی چیزی؟! من خیلی سرچ کردم تو این زمینه یی میگفت دوتا خاله دارم عین ماه نزدیک 50 سالش می ...

من مطمعن بودم.پسره عاشقم بود. ولی یهویی رفت.یعنی مادرش با جادو جنبل جدامون کرد.ی خانمی بود بهم گفت کی و کجا واست دعا کرده. واسه من رو 5 تا کاغذ نوشته بودن و رو یه ورق مسی به اندازه ی برگه اچار.با خودکار بدون رنگ.ولی من تا الان ازدواج نکردم چون طلسمش خیلی قویه.

بخت و اقبالم نیکوست...