2777
2789
عنوان

یه سوال از مردها

1351 بازدید | 148 پست

چرا شما مردها تو مجردی ،مادرتون هیچ جای زندگیتون نیست،روزی صدبار سرش داد میزنید بعد همین که ازدواج کردین، میشین بچه ننه ترین مرد جهان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وات د فاز؟؟؟؟؟؟

به یه دختر میگید تنها اولویت زندگیتونه،بعد که شد زنتون دیگه خرتون از پل گذشت،تریپ عذاب وجدان و مسئولیت برمیدارین برا خانوادتون؟؟؟؟؟

مثل اینکه اشتباه برداشت کردین

اون سند ازدواجی که شما امضا زدی، تعهد به زنتون بود که واسش زندگی بسازید نه تعهدنامه به مادرتون 

کااااش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر ها هم همینطورن تا قبل ازدواج پسراشون کلی باهاشون دعوا میکردن تا ازدواج میکنن میشن عزیز دردونه ماماناشون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مادر ها هم همینطورن تا قبل ازدواج پسراشون کلی باهاشون دعوا میکردن تا ازدواج میکنن میشن عزیز دردونه م ...

آره دقیقا 

انگار هوو میشن سر زن بدبخت ،

چاره نداری بگی آقا این پسر مال خودتون ،ببینم وقتی یه زن آرامشش رو تامین نکنه و بشه همون پسر سگ اخلاق، بازم اینجوری عزیز دردونتون هست یا نه ؟؟؟؟؟؟

آرامشش رو ما زنا تامین میکنیم، مادرجان میشن ملکه زندگیشون

کااااش
شایدم مادره و خواهره تحریکش میکنن اونام یهو جوگیر میشن

دقیقا اینه

به شوهر من میگفتن زن رو میشه باز هم گرفت ولی پدر مادر یکی ان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

این خود خود خود شوهر من و مادرشه باورتون میشه راجع ب زندگی من باهم مشورت میکنن و حرف میزنن بعد من ک رد میشم مادر شوهرم چشم و ابرو میاد ک ساکت شو من ک دور شدم باز ادامه میدن  انقدر بدم میاد البته منم چون میدونم مشکوک حرف زدنشون راجع ب منه فال گوش  وامیستم ک ی وقت غیبت محسوب نشه براشون ک واسه اون دنیاشون  بد بشه

کاش یکی ازین پسرا سایت میومدن جواب میدادن که ما دقیقا با این بچه ننه بودنشون باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟

من دیگه چاره ندارم بگم آقا این پسر برا خودتون نخواستم 

کااااش