2777
2789
عنوان

یه سوال از مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 148 پست
نه معلوم نیست کی بریم، یک سال دیگه دو سال دیگه معلوم نیست .فعلا که اوضاع اقتصادی روز ب روز بدتره

شوهرتو بکشون طرف سعی کن همیشه برنامه ای داشته باشی تا نره پایین

خودت چن وقت یبار میری پایین؟

شوهرتو بکشون طرف سعی کن همیشه برنامه ای داشته باشی تا نره پایین خودت چن وقت یبار میری پایین؟

قبلا زیاد 

اما از وقتی رفتارهای مادرشوهرمو دیدم دیگه اصلا پایین نمی رم ،الان با کرونا که هیچی ،یک ماهه نرفتم 

شوهرم رو نمیتونم سرگرم کنم ...انقدر برنامه های مختلف روش پیاده کردم،عاطفی، جنسی و... اما تاثیر نداشته و فقط تو ذوقی خوردم

کااااش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برادر مجرد دانشجو ،که فقط جلو آینه هست و دنبال تفریحات و خوشگذرانی های خودش

میگم شاید اونجا شلوغه جو داره بخاطر همین میره اونجا

من شوهرم هی میرفت پایین میگف تو هم باید بیای واقعا رو مخم بود الان دیگه سفت سخت نشستم سر جام از خونواده شوهرم بدم نمیاد اما دوست ندارم همیشه برم چون شوهرم پرو میشه برام میشه وظیفه اگه یه شب نرم جنجال میشه

ولی جات باشم نمیزارم ناهارو شامو به هیچ عنوان بره پایین

میگم شاید اونجا شلوغه جو داره بخاطر همین میره اونجا من شوهرم هی میرفت پایین میگف تو هم باید بیای وا ...

ناهار شام دیگه نمی ره ،اونم دیگه از بس من گریه کردم

اما صبحونه بعضی وقتا می ره 

نه بابا برادرش اصلا وجود نداره ،همش دنبال دوست دختراشه و تیپ زدن و مد عوض کردن

شوهرم کلا تریپ مسئولیت برداشته ،میخواد جای همه خواهر و برادراش که بی مسئولیتن ،این مسئولیت قبول کنه

کااااش

حتما مادر زن و خانواده زن دخالت بیجا میکنن تو زندگی اونم مادرش و خانوادش میاره وسط، حالا اینا بکنار، اونی که حساب پاکه محاسبه چه باکه،خانمی که کمبود محبت نداره یا بهانه الکی نمیگیره یا خانوادش دخالت نمیکنن مشکلی نداره چون شوهرش همه جا دفاعشو میکنه، ولی خانمی ک....... به همه چی گیر میده حتی طرف به مادرشم سلام کنه فکر میکنه خبریه! 

در حال لودینگ.... 

عزیزم چرا شرکت نمی کنی من چقدر پیام بزارم گلم اخه یه لایک گذاشتن چقدر وقت می بره گلم 

بیا ختم صفحه اخر هر کی رو که تگ می کنم روزشه لایک کن گلم من اول ختمم گفته بودم باید از هر 3 روز یه بار اعلام کنید الانم فقط یه لایک ازتون می خوام دوستان دیگه فک می کنن شما نمی خونید اعتراص می کنند به خدا چشام داغون شد از بس دنبال این ادم میرم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
کاش یکی ازین پسرا سایت میومدن جواب میدادن که ما دقیقا با این بچه ننه بودنشون باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟ ...

هرچی بدی مادر و خواهرش بگید بدتر میشه و طرف اون ها میگیره.  باید قبول کنید که اون ها جز. خانواده ش هستن و قبل شوهر شما بشن اول پسر اون خانواده بودن هیج وقت بدی مادرش جلو. نگید.    شما پسر داشته باشید بیشتر پسرتون دوست دارید تا عروس تون. بماند بعضی ها هم ایراد دارند با سیاست درست میشه اصلاح کرد و هم عزیز شوهر بود