2777
2789
عنوان

برزخ...کما...تجربیات شبه مرگ

423 بازدید | 26 پست

کسایی که دوست دارند توی تلگرام عضو گروهی بشن که تجربیات معنوی گذاشته میشه و قراره تجربیات شبه مرگ و کما و برزخ و کسایی که خودکشی کردن و روحشون احضار شده گذاشته بشه 

لطفا ریپلای کنن تا راهنمایی کنم چجوری وارد بشن

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

من‌ میترسم عضو اینجور گروه ها بشم ندیده نشناخته 

آخرشم عرفان حلقه دراد۷

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ میترسم عضو اینجور گروه ها بشم ندیده نشناخته  آخرشم عرفان حلقه دراد۷

نه بابا عرفان حلقه کجا بود من خودم میدونم عرفان حلقه چقدر خطرناکه...من خودم مدیر اون گروهم

ولی تو اون گروه از جن هم حرف زده میشه 

نه بابا عرفان حلقه کجا بود من خودم میدونم عرفان حلقه چقدر خطرناکه...من خودم مدیر اون گروهم ولی تو ا ...

چی بگم والا موفق باشید

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
زود وارد هر گروهی نشو چون اینجور مسائل رو گروه های عرفان های کاذب پیش میبرن اول تحقیق کن حداقل بعد ع ...

واقعا؟

چون من عاشق زندگی بعد از مرگم.

نگووو ترسیدم پس هیچی

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
زود وارد هر گروهی نشو چون اینجور مسائل رو گروه های عرفان های کاذب پیش میبرن اول تحقیق کن حداقل بعد ع ...

من خودم حساس تر از شمام دوست عزیز عرفانی که خود من دنبال میکنم عرفان اسلامیه و درمورد عرفان بودا و اکنکارم فقط مطالعه میکنم همین

من خودم حساس تر از شمام دوست عزیز عرفانی که خود من دنبال میکنم عرفان اسلامیه و درمورد عرفان بودا و ا ...

حالا من خودمو درگیر عرفان نمیکنم چون خیلیا ضربه خوردن فقط همین حرفای علمای عارف مث آیت الله مجتهدی خوشوقت بهجت رو میخونم و لاغیر 

چون تو دور و برم دیدم و چشمم ترسیده

واقعا؟ چون من عاشق زندگی بعد از مرگم. نگووو ترسیدم پس هیچی

اون دوستمون الکی شمارو ترسوند دوست داشتی به این ایدی تلگرام پیام بده ایدی منه

بیا گروه مطالبو بخون

میبینی هیچ خبری نیس فقط تجربیات معنوی هست

@pansyyy

عرفان حلقه چی هس؟

بزن نت میاره 

یه عرفان کاذبه

ک اولش اسلامیه 

حالا من خودمو درگیر عرفان نمیکنم چون خیلیا ضربه خوردن فقط همین حرفای علمای عارف مث آیت الله مجتهدی خ ...

منظورم همین بود حرفها و مباحثی که علمایی مثل بهجت یا مقدس اردبیلی ...رجبعلی خیاط و....پیرامونش صحبت کردنو دنبال میکنم