2777
2789
عنوان

خانم ها بیان کمک کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست
تو تنها نیستی عزیزم خدا هواتو داره خیلیا اوضاعشون از شماهم بدتر بوده امید رو راه بده تو دلت به خاطر ...

دعا کنید تورو خدا خیلی داغونم فقط دا م گریه میکنم😭

عزیزم اصلا نترس توکلت به خدا باشه  بچه داری اونقدام که آدم فک میکنه سخت نیست فقط از نظر تغذیه به خودت برس که هم شیر داشته باشی هم خدای ناکرده افسردگی بعد زایمان نگیری سردیجات اصلا نخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همسرم هست ولی یه هفته بد اون چی بچه یک هفته ای اگه چیزی شه داغونم😢

یک هفته کافیه واسه کنارت بودن نگران نباش بچه داری سخت نیست جای استرس از اینکه کنارته لذت ببر.من سر اولی از ۳ومین روز بیمارستان بودم کل کاراشو خودم کردم.ناشی بودم حتی بلد نبودم پوشکش کنم.دومی ام مامانم بیمارستان بود ابجیم باردار بود از روز سوم کل کارشو خودم میکردم.پس نگران نباش

دعا کنید تورو خدا خیلی داغونم فقط دا م گریه میکنم😭

اصلا گریه نکن چیزی نشده.خیلیا این اتفاق براشون می افته.اینجوری شیرتم کم میشه پس بدون استرس به بچه ات برس چش بهم بزنی بزرگ میشه

اصلا بد به دلت راه نده بیمارستان که میتونی ماما همراه یا پرستار بگیری . خونه هم خودت کم کم کنار میای باهاش فقط اولش همسرت باشه یه چند روزی خوبه.بعدم گوشی هست میتوتی سوالی داری زنگ بزنی بپرسی از مادر و مادر شوهرت.سخته ولی شدنیه

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
اصلا گریه نکن چیزی نشده.خیلیا این اتفاق براشون می افته.اینجوری شیرتم کم میشه پس بدون استرس به بچه ات ...

میدونم باید آروم باشم ولی بچه اولمه همه چیز ناشناخته است میترسم فقط این همه زحمت کشیدم یه وقت بلایی سر بچه بیارم

واقعا منم سزارینم تورو خدا درد نداره سری روپا میشی

بستگی به بدن داره سه روز اول که دردش زیاد شیاف بذار راحت من روز ششم دیگه پا میشدم لباس های بچه رو میشستم و چایی اینا میریختم و کارای بچه غذا رو شوهرم میگذاشت 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
بستگی به بدن داره سه روز اول که دردش زیاد شیاف بذار راحت من روز ششم دیگه پا میشدم لباس های بچه رو می ...

خدا کنه منم همینطوری باشم لااقل تو اون یه هفته که شوهرم هست روپا شم

میدونم باید آروم باشم ولی بچه اولمه همه چیز ناشناخته است میترسم فقط این همه زحمت کشیدم یه وقت بلایی ...

خب همه ما سر بچه اول ناشی ایم.من هی از خواب بلند میشدم نفسشو چک میکردم.طبیعیه.ولی ناراحای و استرس بیش از حد رو شیرت روی بچه تاثیر میزاره و بیشتر اذیت میشی.حالا دنیا بیاد میبینی چقدر راحته بچه داری

ببخشين ك نامربوط حرف زدم ولي ميشه واسه اينكه من باردار بشم و بچم دختر سالم و صالح باشه دعا كني

انشالله دامنت سبز بشه به حق این ماه و هر چی که خدا داد بهت چه دختر چه پسر صحیح و سالم باشه 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار