2777
2789

شما وقتی بچه هاتون با پستونک میخوابن منتظر میمونین در بیارن بعد بخوابین؟30دیقه است تو دهنشه خوابش برده ولی بازم میخوره نمیزاره هم در بیارم میترسم بخوابم اب دهنش بپره تو گلوش..

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا خودش در میاره من دوتا بچمو پستونک میدادم آخر خودشون در میاوردن یا ازش بزور بگیر بعد انگ ...

کامل شیر خورد دیپه داشت بالا می اورد که پستونک دادم تا بیخیال سینه بشه.رفلاکس داره بیش از اندازه بخوره بالا میاره

دربیار طفلی ممه بده بهش

رفلاکس داره زیاد بخوره بالا میاره.الانم دیدم میخواد بالا بیارهپستونک دادم تا بیخیال شیر بشه

واقعا مامان بودن سخته.

حساس نباش بچه بزرگ میشه

قدیمیا حساس نبودن ده تا ده تا میاوردن

صبح ها هم نمیخواد خودتو براش بکشی بگیر بخواب خودش بیدار بشه ببینه خوابی یکم نق میزنه دوباره میخوابه

من از اول با دوتا وروجکم اینکارو کردم الان صبح ها بیدار میشن بازی میکنند بعد میبینند بیدار نمیشم کوچیکه میاد تو صورتم بوی پی پیش منو بزور از رختخواب بیرون میاره

یا بعد از ظهر خونه وسایل خطرناکو بگیر و بگیر خواب یا خودتو بخواب بزن بزار بچه یکم تلاش کنه بعد میبینی بیخیالت میشه یا میخوابه یا بازی میکنه 

اینقدر مامان دلسوز نباش بیخیال باش خیلی مزه میده😊

کامل شیر خورد دیپه داشت بالا می اورد که پستونک دادم تا بیخیال سینه بشه.رفلاکس داره بیش از اندازه بخو ...

نی نی منم همین طور بالا میاورد پستونک میدادم بزار دهنش بمونه

یکم بزرگتر شه دیگه بالا نمیاره

میمیرم برا نی نیییی

از طرف من محکم ببوسش

حساس نباش بچه بزرگ میشه قدیمیا حساس نبودن ده تا ده تا میاوردن صبح ها هم نمیخواد خودتو براش بکشی بگ ...

هنوز سه ماهشه.وای چطور دلت میاد.من الان دیگه ی ساعت میشه که به زور بیدار موندم تا پستونک ول کنه.دیگه دارم میرم به زور بکشم اگع گریه کرد شیرش بدم.گناه دارن خب مامان شدیم پس باید همه سختی هاش تحمل کنیم

بزار نی نی مرد شه😄

بچه دومو بدنیا اومد به مادرم گفتم مامان خدا رو شکر بچه شبا زیاد بیدار نمشه مادرم خندید و گفت بچه شبا بیدار میشه گریه میکنه تو بیدار نمیشی میخوابه 😄😄😄😄

من کلا همه جوره بیخیالم ولی تو مامان خوبی هستی