2777
2789
عنوان

نشانه ی تعین جنسیت؟

197 بازدید | 27 پست

سلام کسی میتونه از رو علائم تشخیص جنسیت بده من الان 13 هفته 2 روز هستم 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
غربالگری نرفتی؟ تو غربالگری ک تشخیص میدن

رفتن ن نگفتن بهم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غربالگری نرفتی؟ تو غربالگری ک تشخیص میدن

اطرافیان میگن چون پهلو دراوردی دختره

میگن غذا زیاد بخوری پسره کم بخوری دختر 

والا من معمولی ام .

تهوع ندارم ثصورتم جوش زده سینه ی راستم بزرگتر شده .همش کسلم خابم میاد .

تهوع صبحگاهی داری یا شبا تهوع داری؟ 

ضربان جینیت اولین بار چند بود؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اطرافیان میگن چون پهلو دراوردی دختره

ن بابا از رو این چیزا نمیشه تشخیص داد، ولی من حرف vتوی چشم راستم بود سینه راستمم بزرگتر از سمت چپی بود ک تو گوگل زده بود ک علایم پسره، ک درست درومد و بچم پسره، ولی خب بازم ب این چیزا اطمینانی نیست 

تهوع صبحگاهی داری یا شبا تهوع داری؟  ضربان جینیت اولین بار چند بود؟

اول بار تو 6 هفته 130 تو غربالگری 140 بود

ن بابا از رو این چیزا نمیشه تشخیص داد، ولی من حرف vتوی چشم راستم بود سینه راستمم بزرگتر از سمت چپی ب ...

حرف یه؟

اول بار تو 6 هفته 130 تو غربالگری 140 بود

ضربان زیر ۱۵۰ اکثرا برای پسرهاست

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ضربان زیر ۱۵۰ اکثرا برای پسرهاست

خخخخخ ایشالا هرچی هس سالم باشه واقعا برام فرقی نداذه ولی چون صداش میکنم باش حرف میزنم میخوام بدونم چیه

وی V

یعنی چی؟