2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید عصب گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 51 پست

مادر منم یهو یه گوشش شنواییش و از دست داد 

رفتیم دکتر گفت مثل حالت سکته اس

یه شنوایی سنجی فرستاد

بعدم با دو بسته قرص که داد خوب شد

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعد از اینکه اینطور شد،،تزریق کرد؟؟چون منم سیزده بدر ایطورشدم....قرنطینه بود.  دکتر نبود، ...

حدود 20 روز شد. اولش فکر کردیم جرم گرفته. از 25 ام اسفند که اینطوری شد روغن ریختیم داخل گوشش بعد 27 ام رفتیم جرم گیری که فایده ایی نداشت. رفتیم دکتر مغز و اعصاب و سی تی و ام ار ای و .. که گفتن چیزیت نیست. دیگه دستمون به متخصص گوش نرسید متاسفانه تا بعد از تعطیلات نوروز. 15 غروردین اولین تزریق رو انجام دادیم. الان حدود 10 درصدش برگشته. خانمی شوهر من دیر شروع تزریق کرد. شنوایی اولیش هم صفر بود. شما از هر نظر اوضاعتون بهتره. استرس بده ها. خوب می شی    

مادر منم یهو یه گوشش شنواییش و از دست داد  رفتیم دکتر گفت مثل حالت سکته اس یه شنوایی سنجی فرس ...

زود رفتید؟؟؟؟از این ناراحتم،،هیییییچ دکتری  نبود  به خاطر کرونا،میگم نکنه شش روز بعد که زدم دیر باشه..اره به منم گفت حالت سکته..خداروشکر مادرتون خوب شد

زود رفتید؟؟؟؟از این ناراحتم،،هیییییچ دکتری  نبود  به خاطر کرونا،میگم نکنه شش روز بعد که زد ...

دو سه روز بعد اینکه این مشکل پیش اومد رفتیم.

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

من تزریق نکردم برام پردنیزولون خوراکی بادوز بالا شروع  کرد تا سه ماه استفاده کردم.از روز دهم بعد استفاده شنوایی برگشت. چون روز دوم رفتم دکتر گفت اگه دیر تر اومده بودی یا خوراکی جواب نداد برات تزریق میکنم..فقط استرس نداشته باش مطمئن باش خوب میشی.یه خانمی بعد از ۱۵روز تزریق داشت خوب شده بود .قبل ده روز که خوب شدنش حتمیه

حدود 20 روز شد. اولش فکر کردیم جرم گرفته. از 25 ام اسفند که اینطوری شد روغن ریختیم داخل گوشش بعد 27 ...

مثل من .روغن و.....همیطور..الهی به حق ناله های دل زینب که همسر شما هم معجزه بشه وخوب بشه.هنوز توی گوشش صداست؟

عزیزم دعای شعبانیه گذاشتیم من و شوهرم دعات کردیم خیلی یارب شفای عاجل بفرما الهی آمین

أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

[QUOTE=132388599]عزیزم دعای شعبانیه گذاشتیم من و شوهرم دعات کردیم خیلی یارب شفای عاجل بفرما 

ممنون عزیزم

امیدوارم هر چی از خدا. میخواید بهتون بده

روح مادر وبرادر  بزرگوارتون شاد  

الی بذکر الله تطمٹن القلوب 

یاد خدا آرامش قلبهاست 

دعای خالی بدردنمیخوره بانیت صاف بعدازنماز واجبه دورکعت به نیت شفا یاعلاج بخونید ودرقنوت امن یجیب بخوانید وبعد از اتمام نماز با نیت ودل صاف دعاکنید انشالله که خدا بابشارت خوب خوشحالت کنه بزودی ✅مهربانی ومحبت مادر قطره ای ازدریای محبت ومهربانی خداوند به بنده ها ش نمیشود پس خداهمیشه هست 

✅ادعونی استجب لڪم✅ 

بادعاکردن مرایاد کنید ومن استجابت خواهم کرد 

مثل من .روغن و.....همیطور..الهی به حق ناله های دل زینب که همسر شما هم معجزه بشه وخوب بشه.هنوز توی گو ...

ممنون عزیز دلم. اره خانمی هنوز سر و صدای زیاد داره. می گه انگار مدام یه زود پز تو گوشم روشنه   . شما هم ان شا اله شفای عاجل شامل حالت می شه. نگران نباش. بخدا درکت می کنم کاملا. ولی استرس خیلی برات بده. واگذار کن به بخدا. آروم تر باش