2777
2789
عنوان

جنینم دختره یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق پسر نباشین عاشق دختر هم نباشین عاشق بچتون باشین

دخترم باشه فرقی نداره بهرحال عاشقشیم 

ولی دوس ندارم همسرم ناامید شه البته خودش میگ فرقی نداره ولی من میدونم ته دلشو

دخترم باشه فرقی نداره بهرحال عاشقشیم  ولی دوس ندارم همسرم ناامید شه البته خودش میگ فرقی نداره ...

یه خواهش ازت میکنم الان که بارداری به این فکر نکن که کاش پسر بشه یا دختر بشه....

بله من میدونم که شما مامان خوبی هستی  عزیزم

انشالله از هردوش بده عزیزم 

عزیزم نه خب میخوام حسابی طعم پسر دار شدنو بچشی  . ببخش اما به نظر من هر کی نباید نعمت دختر دار شدنو تجربه کنه چون نعمت خیلی بزرگیه . آخه من عموم 3 تا پسر داره بنده خدا هروقت خونه ما میاد میگه داشتن دختر نعمته بدونین این پسرا چه بلایی سر ما میارن  صبح تا شب داریم وام و قسطاشونو میدیم  . واسه همین امیدوارم خدا انقدر به شما بچه پسر بده و البته انشالله سالم باشن تا همسر شما رو هم به این نتیجه برسونه . من خودمم یه برادر دارم البته بماند که پدرو مادرمم بنده خداها رفتن واسش ضامن شدن واسه کارش و وام  و الان خودشو زنش خودشونو کشیدن کنار و پدر مادر من دارن بدهیاشونو میدن البته برادرم خیلیم مثبته هاااا در حدی که انقد با ادبه که همه رو سرش قسم میخورن   اما باور کن بازم دخترا یه چیز دیگن  چون دلشون میترکه اگه بفهمن پدر و مادرشون دارن بخاطر اونا اذیت میشن  حاضرن توو جهنم باشن اما پدر و مادرشون راحت باشن. ایشالله خدا نصیبت کنه همه بچه هات پسر باشن و سالم انشالله .