2777
2789
عنوان

مرگ نوزاد ۳۴ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 39 پست
عزیزم خدا بهت صبر بده منم ۳۹ هفته بچه ام از دست دادم به خاطر کیسه آب ولی نخواستم ببینمش 😭😭😭😭😭

خوبه ندیدیش .من رفتم کفنشم دیدم دستمو رو موهاش کشیدم .من بهش شیر هم دادم

خدابیامرزتش  مثل یه فرشته پاک بود  فراموشش نکن   میگن همین فرشته ها دست پدرو مادرش ...

عزیزم ب ی فرشته کوچولو معصوم ک نمیگن بیامرزتش!!

بچه ها پاک وعاری ازهرگناه ان.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم بچه اولمو سی هفته از دست دادم خیلی سخته  تا میتونی گریه کن خودتو تخلیه کن  ...

منم میگم این بچه باهربچه ای بیاد فرق داشت خیلی دوستش داشتم .کلا یه چیزی بود که کل خانوادم دوستش داشتن 

خوبه ندیدیش .من رفتم کفنشم دیدم دستمو رو موهاش کشیدم .من بهش شیر هم دادم

ای خدا درکت میکنم انشالله به جاش دوقلو بهت بده منم خیلی غصه خوردم ولی بعد ۶ ماه دوباره باردار شدم خدا بهم یه دختر ناز داد بعدشم ناخواسته باز باردار شدم و الان دوتا بچه دارم فقط امیدت از دست نده ۶ ماه دیگه دوباره اقدام کن، اون دنیا شفاعتت میکنه دوباره برگشته بهشت 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
منم میگم این بچه باهربچه ای بیاد فرق داشت خیلی دوستش داشتم .کلا یه چیزی بود که کل خانوادم دوستش داشت ...

منم بچمو ازدس دارم فقط۸روز پیشم بود.پدرم وشوهرم خیلی گریه کردن.خودم چقد داغون افسرده شدم..خیلی خوشگل وتپل بود.هنوزم بعد۳سال فراموش نکردم.

بااینکه سزارین بودم بعد۱سال دوباره حامله شدم الان ی پسر۲ساله قندعسل دارم.خداروشکر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
۳۹ هفته؟؟؟؟؟؟؟ کیسه آب؟؟؟؟ چی شد یعنی؟؟؟ آخه چراااا؟؟؟

کیسه آبم سوراخ شده بود متوجه نشده بودم قشنگ یادم پنجشنبه بود تکوناش کم شده بود جمعه کم تر شد دکترم شنبه ها بود شنبه رفتم پیشش گفت بچه مرده نابود شدم 

منم میگم این بچه باهربچه ای بیاد فرق داشت خیلی دوستش داشتم .کلا یه چیزی بود که کل خانوادم دوستش داشت ...

میفهممت خیلی خوب کاری کردی بچتو تا لحطه اخر دیدی و حتی تو کفن من الان بعد پنج سال میگم بهترین کار این بود که تا خاکسپاریش خودم پیشش بودم 

تو بیمارستان تو سردخونه بود میخواستن نزارن ببینمش ولی یه پاوایسادم گفتم بچمه مادرشم باااااید ببینمش

و الان میگم بهترین تصمیم زندگیم بود وگرنه تا عمر داشتم حسرتش به دلم میموند

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
میفهممت خیلی خوب کاری کردی بچتو تا لحطه اخر دیدی و حتی تو کفن من الان بعد پنج سال میگم بهترین کار ای ...

منم نمیزاشتن ببینمش .ولی به شوهرم گفتم ازت نمیگذرم اگه میشه دیدش ومن نبینمش .رفتم دیدمش دست روسرش کشیدم گفتم قربون موهات برم نفسم پاشو .بعد که اومدم آروم شدم

برای همه اونهایی که بچشونو از دست دادن متاسفم و امیدوارم خداصبرتون بده. من که هشت هفته سقط داشتم کلی داغون شدم چه برسه..... خدا هیچ بنده ای رو اینجور امتحان نکنه. امیدوارم خدا به هممون کمک کنه...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
من سزارینم 

از دکترت بپرس خودتو تقویت کن تا خوب شدی اقدام کن، من اولی که از بین رفت طبیعی زایمان کردم ، دخترم سزارین شدم و دخترم ۲ ماه بود پسرم باردار شدم ناخواسته پسرم ۳۶ هفته به دنیا اومد، خدابزرگ حتما حکمتی داشته نی نی ات رفته، همون موقع که من پسر ۳۹ هفته ام از دست داده بودم پسردایی ۲۵ ساله سکته کرده بود و فوت شد من برا پسر ۳۹ هفته ام بی قراری میکردم زنداییم اومد پیشم و گفت خداروشکر کن الان رفت بچه ات پس من چیکار کنم پسر ۲۵ ساله ام مرده یه دختر ۳ ساله داشت من اونجا خداروشکر کردم ندیدمش و از زنداییم خجالت کشیدم