2777
2789
اولین معیار چیه؟

چقدر اهل ایمان بخداست چون کسی که از خدا بترسه بنده شو اذیت نمیکنه این برای من ثابت شده

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین معیار اینه شبیه لات و لوتا نباشه چون اینجور ادما معمولا خشنن و خودخواه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مامانم میگه قیافه معمولی میشه برات پسر خوشگل دردسر داره...میگه تو با اخلاقش و شخصیتش میخوای زندگی کن ...

راس میگه در حدی ک ب دلت بشینه قیافش کافیه زیاد خوشگلم خوب نیس بنظرم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

همه مثل هم نیستن . اما برای من جزو معیارام بود . نه اینکه طرف قیافش آنچنانی باشه نه . فقط باید قیافش به دلت بشینه که فردا با بقیه مقایسش نکنی

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو

خیلی قیافه مهمه

مخصوصا خانما

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

اره ک مهمه 

جدیدا واسه مردا قد بلند زنشونم ملاک شده نمیدونم قضیه چیه😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مامانم میگه قیافه معمولی میشه برات پسر خوشگل دردسر داره...میگه تو با اخلاقش و شخصیتش میخوای زندگی کن ...

صد در صد قیافه مهمه 

حالا الزاما خوشگل نه 

ولی به دلت بشینه 

آنقدر میمون خیانتکار هست که ثابت میشه رفتار غلط ربطی به قیافه نداره

چقدر اهل ایمان بخداست چون کسی که از خدا بترسه بنده شو اذیت نمیکنه این برای من ثابت شده

اره ولی ایمان واقعی نه اینایی ک متاسفانه جانماز ابکشن و تعدادشونم تو جامعه کم نیس

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.