2777
2789
عنوان

بارداری و افسردگی

74 بازدید | 3 پست

خانما این دومین تاپیک افسردگیه ک میزنم حالم واقعا خوب نیس کسی  تجربه افسردگی داشته داروی اعصاب مصرف کردین یا تحمل کردین الان هشت ماهمه ولی دیگ تحمل ندارم کشش این همه وسواس  و فکرای ازار دهنده رو ندارم 

وای عزیزم خیلی سخته منکه الان دوماهه هیچ جانرفتم هیچکسم خونمون نیومده حتی مامان و بابام و دوماهه ندی ...

لعنت به هر چی ویروس کرونا و آنفولانزا و سرماخوردگی و آلودگی افتضاح هوای تهران

منم ماه ششم و تو خونه پوسیدم از بس بخاطر همین ویروسا و آلودگی هوا خیلی کم بیرون رفتم.چند ماهههههههه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خیلی سخته منکه الان دوماهه هیچ جانرفتم هیچکسم خونمون نیومده حتی مامان و بابام و دوماهه ندی ...

منم سابقه نداشت این همه وقت نبینمشون همین کرونا بدتر افسردم کرده شوهرمم کارش تعطیل شده بخاطر این مریضی کوفتی