بنظرتون به خاطر تپل بودن باید خجالت کشید ؟؟؟مثلا قرار باشه براراولین بار کسی رو که دوست داری ببینی اما بترسی از واکنشش که ممکنه چه واکنشی نشون بده ؟مثلا قدت بلند باشه اما هیکلی باشی و چاق 😟😔 ممکنه پشیمون شه
آدم بی ادب و بی فرهنگ باید خجالت بکشه، چاقی که عیب نیست 💮
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉
قبل از قرار و اشنایی با کسی همه جور عکستونو دیده باشه(بی ارایش با ارایش نامرتب مرتب قدی مدی)
کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد، سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده
نه قربونت برم من عاشق آدمای تپل و هیکلیم اتفاقا اینو جدی میگم بخدا از ته دلم همیشه میگم کاش من اینجوری بودم نه عزیزم اصلا خجالتی نداره قلبت مهربون باشه قیافه و این چیزا اصلا مهم نیست به نظرم هرآدمی یه چیز خوب توی وجودش داره دورت بگردم اصلا فکرشم نکن.آدما باید بهم دیگه توی هر شرایطی احترام بذارن و اجازه بده اون شخص توروبه خاطر وجود خودت بخواد.لباسای مشکی مانتومشکی این آدمارو جذاب ترنشون میده هرچند که کاملا قابل احترامی واسه من خوشگلم ولی واسه دله خودت میگم مانتومشکی کلا لباس مشکی لاغرتر جمع تر نشون میده کلا شیک هست خیلیم زیباییییییی ندیده میگم❤❤❤❤❤
عزیزم چاق ها اتفاقن خیلی هم خوبو قشنگن "💚 ولی نمیدونم چرا پسرا نسبت ب دخترای تپل یه جورین 🙄 زیادی بهش میل نمیدن" ولی وقتی با دختر لاغر اذدواج میکنن یکسره میگن چاق شو خو لامصب همون اول میرفتی چاق میگرفتی