2777
2789
عنوان

آیا سقط قبل تشکیل قلب گناهه

15468 بازدید | 36 پست

خواهرم ۴ هفته بارداره امروز رفته سنوگرافی میگه میخوام سقط کنم چون دو پسر داره شرایطش برای بچه داری خوب نیست ولی میترسه گناه باشه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی نگهش داره شاید دخمل باشه شرایط مالیش اگه خوب نیست خانواده ها کمک کنن یکم 

واقعا براش سخته چون پیش مادر شوهرش زندگی میکنه خونش خیلی کوچیکه میدونین خرید خونه تو تهران چقدر سخته دیگه

قلب تشکیل نشده باشه گناه نیس 

چرا حکم میدید خوبه اون دنیا باید جواب اون بچه رو بدید😒

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
واقعا براش سخته چون پیش مادر شوهرش زندگی میکنه خونش خیلی کوچیکه میدونین خرید خونه تو تهران چقدر سخته ...

منم خونم کوچیکه دوتا پسر دارم سومین پسرم هم تو راهه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
منم خونم کوچیکه دوتا پسر دارم سومین پسرم هم تو راهه

منم میگم نگه دار بعد لوله رو ببند موقع زایمان چون سز میشه ولی شوهرش میگه باید سقط کنیم

من نمیدونستم باردارم فکر کردم عقب انداختم اخه بی بی چکم منفی بود دولیوان زعفران وگلاب خوردم سقط شد هیچوقت خودمو نمیبخشم با اینکه ندونسته بوده

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
خودتون هم میگید بچه  این فعلا بچه نیس یه لخته خونه

هر چی بالاخره نطفه تشکیل شده شما چرا مطمئن نیستی حکم میدی ایشون باید از مرجعش سوال کنه البته اگه گناهش براش مهمه