2777
2789
عنوان

خانما بیاین دارم از درد میمیرم😭

195 بازدید | 19 پست

دنده سمت راستم دقیق زیر سینه سمت راستم خیلی درده دردش مثل استخونیه ک شکسته

باردارم چیکار کنم کسی بوده تو بارداری اینجوری بوده باشه؟؟؟؟😭

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕

آره منم اینجوری میشدم خیلی وقتا گریه میکردم از دردش

دکترم میگفت طبیعیه و بهم مسکن داد

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم اینجوری میشدم خیلی وقتا گریه میکردم از دردش دکترم میگفت طبیعیه و بهم مسکن داد

چه مسکنی بود؟؟؟شانس من هیچ دکتریم باز نیس خیلی درد دارم

سلام عزیزم خوبی

چندماه بعد از سقط باردار شدی منم سقط داشتم میترسم

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
سلام عزیزم خوبی چندماه بعد از سقط باردار شدی منم سقط داشتم میترسم

سلام گلم دکترم بهم گفت هرچی بیشتر فاصله بزاری برای رحمت بهتره گفت حداقل۶ماه جلوگیری دلشته باش تا رحمت جمع بشه ولی من چون خیلی میترسیدم ۸ماه جلوگیری کردم رحمم اماده بود شکر خدا فورا نی نی دار شدم 

تو هم هرچی بیشتر جلوگیری داشته باشی ب نفع خودته عزیزم❤️

سلام گلم دکترم بهم گفت هرچی بیشتر فاصله بزاری برای رحمت بهتره گفت حداقل۶ماه جلوگیری دلشته باش تا رحم ...

اخه میگن بعد از ۶ماه طول میکشه باردار شی

شما قبلش تنبلی تخمدان داشتی؟

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
اخه میگن بعد از ۶ماه طول میکشه باردار شی شما قبلش تنبلی تخمدان داشتی؟

نه کی گفته از دکترت سوال کن 

چند هفته سقط داشتی؟

نه تنبلی نداشتم گلم

نه کی گفته از دکترت سوال کن  چند هفته سقط داشتی؟ نه تنبلی نداشتم گلم

هفته ده قلب جنین ایست کرد😔

خیلی حس بدی بود