2821
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 49 پست
سلام من خودم یه مردم گردن ما چیزی رو میتوان گذاشت که زیر طناب دار باشیم اونم شاید دو تا دوستت دارم ز ...

حالم از مردا به هم میخوره.. فقط ادعان من اگه ی روزی بخوام خیانت کنم اینقدر عرضه دارم ک تو چشماش نگا کنم دلیل بیارم و انکار نکنم.. شما ی مشت بز دلید..من مخفی کاری تو کارم نیست چون از کسی نمی‌ترسم.. کاری کنم میگم آره کردم.. 

منو حال دلم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالم از مردا به هم میخوره.. فقط ادعان من اگه ی روزی بخوام خیانت کنم اینقدر عرضه دارم ک تو چشماش نگا ...

عزیز شناخته میدونه نمیتونی کاری بکنی قشنگ فهمیده هیچ کس کار بدی که کرده به گردن نمیگیره

امپراطور احساس

اینقدر دادو قال کردم قسم خوردم ک با قرص برنج میکشمش.. بعد اعتراف کرد.. ک کجا دیدش و شماره ردوبدل کردن وبعدم گفت اشتباه کردم.. البته بعد 3روز ک هی میگفت شماره همکارمه. بهش زنگ نزن و اس نده زشته.. منم زنگ زدم ب خواهراش و گفتم نگی کیه زنگ میزنم ب کل فامیل از پباماش اسکرین گرفتم گفتم میزارم وضعیت واتم

منو حال دلم💖
شکایت کردم میگه اگه رو خط خودت زنگ میزد و مزاحمت ایجاد می‌کرد میتونستیم پیگیری کنیم... 

خب دیگه مجوز دادنشون شرایط داره 

آقام لطفا حمله نکنید :-| به هیچ کیم درخواست دوستی نمیدم پروندم پاکه در این حد خوبم :-|
عزیز شناخته میدونه نمیتونی کاری بکنی قشنگ فهمیده هیچ کس کار بدی که کرده به گردن نمیگیره

جرعت داره آدرس بده تا بفهمه کاری میکنم یا نه

منو حال دلم💖
خب دیگه مجوز دادنشون شرایط داره 

خودم تو خدمات ارتباطی بودم قبلن میتونستم حتی پرینت بگیرم.. حتی ی بارم پیرینتشو گرفتم خودش نفهمید.. الانم دوستم ک تو مخابرات بود رفته وگرنه میتونستم بگیرم

منو حال دلم💖
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز