2777
2789
عنوان

باررون بند اومده

129 بازدید | 13 پست

هوا مه الوده آدم دلش آروم میشه انگار که تازه گریت بند بیاد.چقد من عاششق بهارم کاش تو بهر بمیرم نه پاییز نه تابستو نه زمستون.درست به وقت بشکوفه ها

تو بهار زندگی‌کن 

لذت ببر 

صفاداری کن

خدانکنه بمیری عزیزجان🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها دعا کنید.الان یه ۵مینیه دینجا طوفان گرفته.باد داره زوزه میکشه.وحشتناکه

اینجا هم یه دفعه شد با یه بارون وحشتناک. ماتم تازه پتو ها وملافه شسته بودم  باید دوباره یعنی بشورمشون؟

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

این هوا رو دوست ندارم فقط هوای افتابی میخوام 😢

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

برقامون الان یه لحظه رفتو اومد. نمیریم؟؟؟😥😥باد خونمون نکنه بندازه روسرمون؟؟؟😟😟😟

خخخخخخ چقدر انرژی منفی میدی عزیزم.پاشو ی لیوان چایی واسه خودت بریز بیا باخیال راحت به تایپ کردنت ادامه بده.هیچ اتفاقی قرارنیست بیفته خیالت راحت 

هر چهار فصل دوست دارم 😊👌

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊