2777
2789
عنوان

به جاریم پیام دادم که نیاد خونمون😒

1094 بازدید | 64 پست

هر چند روز میاد خونمون با برادر شوهرم.تازه عقد هستن.فکر نمیکنن هرکسی باید تو‌خانواده اش بمونه.از این خونه به اون خونه.واسه دیدن دخترم میان همش خونمون بعد نشسته همه جا گفته نوه پسر برا خانواده شوهر شیرین تر.اگر شیرین تره چرا واسه دیدن دختر من تو این وضعیت بیماری میایی خونمون؟منم بهش پیام دادم 

دخترم برای من و شوهرم خیلی عزیز و دوست داشتنی هست .برای همین نگران بیمار شدنش هستیم.چند مدت تو خونه قرنطینه شدیم.پس اگر میشه شما هم رعایت کنید.

بماند که احساس پشیمونی هم میکنم اما از طرفی خوشحالم حرفم را زدم.

بنظر شما کار بدی کردم؟شوهرم هنوز نمیدونه

خدایا مرسی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت خیلی زشت و مستقیم بود، یجوری دیگه می‌رسوندی منظورتو

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چون الان وضعیت قرنطینه خوب گفتی درغیر این صورت کارت اصلا خوب نبوده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

شوهرت به برادرش غیر مستقیم میگفت خودتو وارد دنیای دعوای جاریا کردی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

اگه فقط مینوشتی ما چند وقته تو خونه قرنطینه هستیم پس اگه میشه شما هم یه مدت رعایت کنید بهتر بود 

جمله اول که دخترم برای ما عزیز و دوست داشتنی هست نگران بیمار شدنش هستیم اضافه بود 😁

ولی در کل شوهرت به داداشش میگفت خیلی بهتر بود

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾

خوب کردی من که خونه تو نمیومدم اصلا😎

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞