2777
2789

خسته شدم ازش دیگه نمیخوامش ایندفعه واقعا طلاق میگیرم. مریضه انگار تا میبینه دو روز خونه ارومه یه بهانه ای جور میکنه دعوا راه میندازه هر چی که لایق خودشه به من میگه بعد میره خونه باباش هر دفعه میشستم تا بیاد وقتی هم میومد چه استقبال گرمی ازش میکردم ولی ایندفعه دیگه نه من دیگه نمیذارم بقیه عمرم سر این آدم پست هدر بره 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا عزیزم خودتو ناراحت نکن سر چی دعوا را میندازه؟؟؟؟

بخدا الکی تو بیسوادی تو تنبلی هزار تهمت دیگه از چشمم افتاده 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

چرااینقدر کوتاه می اومدی اخه😟من مخالف طلاقم ولی به شرطی که طرفم اصلاح پذیرباشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بخدا الکی تو بیسوادی تو تنبلی هزار تهمت دیگه از چشمم افتاده 

غلط کرده هرچی گفته لیاقتِ خودشو نشون داده تو خودتو ناراحت نکنم عزیزم نمیدونم خدا چرا در مقابلِ اینجور آدما سکوت کرده💔💔

شما چندسالتونه؟فرزند دارید؟بزرگترین‌مشکل اخلاقی همسرتون چیه؟

من ۳۴ سالمه بله یه پسر سه سال و سه ماهه دارم 

بسیار آدم دمدمی مزاج بد دهن ریاکار بی ادب حرمت نمیشناسه همیشه طلبکار تاپیکای فیلم هست ببینین چه بلاهایی سرم اورده

شماهم‌پاشوبروخونه‌بابات‌.پندروزهم‌نروخونه تاحساب‌کاردستش‌بیاد

متاسفانه با وضعیت کرونا نمیشه رفت فقط منتظرم جاده ها باز بشه برم شمال

چرااینقدر کوتاه می اومدی اخه😟من مخالف طلاقم ولی به شرطی که طرفم اصلاح پذیرباشه

نه متاسفانه اصلاح پذیر نیست

اینقدر توهین میکنه خوبه شما واستادی تو خونه..

عزیزم آدم باید همه شرایطو بسنجه تا الان صبر کردم بخاطر این بوده که همه راهها را رفتم که بعدا عذاب وجدان نگیرم که چرا کوتاهی کردم 

من ۳۴ سالمه بله یه پسر سه سال و سه ماهه دارم  بسیار آدم دمدمی مزاج بد دهن ریاکار بی ادب حرمت ن ...

واقعا نمیدونم چی بگم،من از طرف تمامی مردهایی که مرد نیستن از همتون معذرت میخوام،واقعا درک نمیکنم چرا این رفتارهارو دارن،وقتی میری خواستگاری باید اون خانم رو خوشبخت تر از زمانی کنی که خونه پدرش بود ولی تا ازدواج میکنن رفته رفته بدمیشن.مرد واقعی باهمون چشمی که روز اول میخواستت تا اخرش باید همونجوری باشه،