2777
2789
عنوان

کرونا و غربالگری انسان های بد

103 بازدید | 10 پست

تو جمعی یه خانم که خیلی هم آدم خوبیه گفت کرونا فقط انسانهای گناه کار میکشه و مواظب نمازاتون باشین و .... قراره یه غربالگری انجام بشه تو کل دنیا 

نظر شما چیه؟ 

بنظر من آدم های خوب زیادی مردن . و مرگ و زندگی انسان ها دست خداوند.و این حرفشو قبول نداشتم.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من هر کس چنین حرفی بزنه نادونه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

جدی میگفت 

حالش خوب بود چیزی مصرف نکرده بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

کاش این تاپیکو نمیزدی دور از جون شما یه احمقی یه حرفی زده شما چرا اینجا میگی دل خیلیا میرنجه که عزیزشونو از طریق کرونا از دست دادن 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بعضی آدم‌ها نعوذبالله خودشون را جای خدا میبینن

چجوری همچین قضاوتی کرده

کلی انسان خوب و شریف فوت کردن

از اونا گذشته کلی انسان فداکار که کادر درمان بودن فوت کردن

و هنوز هیچکدوم از اختلاس گران بزرگ از کرونا نمردن

مرگ و زندگی انسان‌ها دست خداست اون خانم بیخود کرده قضاوت کرده

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
کاش این تاپیکو نمیزدی دور از جون شما یه احمقی یه حرفی زده شما چرا اینجا میگی دل خیلیا میرنجه که عزیز ...

اره. ولی تو یدتیوپم این موضوع زیاده. واقعا ناراحت کنندست برام. هرجا میرم از این مطلب هست

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
کاش این تاپیکو نمیزدی دور از جون شما یه احمقی یه حرفی زده شما چرا اینجا میگی دل خیلیا میرنجه که عزیز ...

واقعا راست میگی

ولی تو یوتیوپ و اینستا از این مطالب دیدم. واقعا چند روزه ناراحتم. من خودمم تازه مادرمو از دست دادم. 

اینو گفتم تا مردم کم از این حرفها بزنن.