2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله صد در صد، همون موقعی ک آوردم نه زودتر نه دیرتر، من سه تا فرشته ب این دنیا آوردم و اگر خدا بخاد یکی دوسال دیگه چهارمی رو هم میخام بیارم، بستگی ب طرفت و زندگیت داره ک شیرین تر بشه یا نه، اگه عشق و علاقه و شیرینی زندگی از اول واقعی باشه بله صدالبته شیرین تر میشه ولی اگه الکی باشه نه، چ بسا ک بدتر میشه، ما خودمون واقعا معنای واقعی زندگی رو در کنار بچه ها چشیدیم و روزی هزاربار خدا رو ب خاطر داشتنشون شاکریم

💗💗💗
من دیگه بچه ی دوم نمی آوردم.ب هیییییچ وجه من الوجوه.البته ک کار از کار گذشته و بچه ی دومم دو قلو بود ...

منم سه تا بچه دارم و خیلی پشیمونم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من دیگه بچه ی دوم نمی آوردم.ب هیییییچ وجه من الوجوه.البته ک کار از کار گذشته و بچه ی دومم دو قلو بود ...

تو ژن تون دوقلو زایی دارین؟

ما نداریم ..ولی خیلی دوس دارم بچه ی دومم دوقلو باشه

یعنی میشه

همون موقع میوردم ولی یکی دیگه هم پشت سرش می‌آوردم میشدن هم بازی نه مثل حالا تنهاس

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
منم سه تا بچه دارم و خیلی پشیمونم

هم خودمو همسرم خیییلی عذاب کشیدیم.هم بچه ی اولم خیلی بهش ظلم شد.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...