2777
2789
عنوان

خونه خودمون یا مستاجری؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 72 پست
کرمانشاهم شهرستانه دیگه

نه عزیزم کرمانشاه شهرِ 

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

ن من بودم نمیرفتم ببین ما تو ی شهر دیگه خونه داریم هم پدر مادر خودم اونجان هم مادرشوهرم اینا مادرشوهرمم فاصلشون تا ما نیم ساعت ۴۵دقیقه ست با ماشین اما اصلا به اونا نگفتیم ک اونجا خونه داریم احساس میکنم اونموقع مدام توقع دارن ک بریمو یا اونا بیان حالت عادی میان کرج پیشمون ی سر میزنن ی ناهاری چیزی میرن اما اگه میگفتیم خمون میکردن اینقدر ک متوقع میشدن.توام نرو چون خواه ناخواه تو زندگیت دخالت میکنن تاثیر میزاره تو رابطتون

محکم بشین دلم این دور اخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امکاناتش کامله و چیزی کم وکسر نداره  بهتر مستاجریه

خوبه ولی خب نمیشه گفت همه امکاناتی داره

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

به نظرم روستا باشه ولي سرکوفت پدر مادر رو سرت نباشه که مستاجري چرا

مثه منه بدبخت که تازه نه ماهه عروسي کردم بدون اثتثنا هروقت پدرمادرمو ببينم مستاجريم رو ميکوبونن تو صورتم

ن من بودم نمیرفتم ببین ما تو ی شهر دیگه خونه داریم هم پدر مادر خودم اونجان هم مادرشوهرم اینا مادرشوه ...

مرسی ازت عزیزم چه میشه کرد با مستاجری اونم با این‌ قیمتای فضایی 

به نظرم روستا باشه ولي سرکوفت پدر مادر رو سرت نباشه که مستاجري چرا مثه منه بدبخت که تازه نه ماهه عر ...

واقعا سخته مستاجری میفهمم. دقیقا مشکل منم همینه که همه میپرسن مستاجری خونه نداری؟؟؟ با این پول پیشی هم که نمیتونی حتی لونه مرغ هم اجاره کنی

مرسی ازت عزیزم چه میشه کرد با مستاجری اونم با این‌ قیمتای فضایی 

اینم هست عزیزم ولی همینجا ببین چقدر مینالن از همسایگی با خانواده شوهر.باز بستگی داره اگه خانوادش دخالت کن نیستنو همه چی خوبه برو یکم خودتونو جمع و جور میکنید اما اگه رفتنتون تاثیری رو زندگیتون نداره

محکم بشین دلم این دور اخره

اگه میخوای حرمتها حفظ بشه و باهم خوب بمونید مستاجر👐🏻

البته همیشه اینجور نیست ولی ۹۸ درصد موارد ب این مشکل برمیخورن🤷🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اینم هست عزیزم ولی همینجا ببین چقدر مینالن از همسایگی با خانواده شوهر.باز بستگی داره اگه خانوادش دخا ...

رفتنمون واقعا برامون سرنوشت سازه و واقعا رو زندگیم تاثیرخوبی داره میتونیم پیشرفت کنیم و آخرش هم کلا خونه مال خودمون میشه میتونیم مخشونو برنیم و برگردم شهرمون🤣🤣🤣

واقعا سخته مستاجری میفهمم. دقیقا مشکل منم همینه که همه میپرسن مستاجری خونه نداری؟؟؟ با این پول پیشی ...

خيلي دلم ميشکنه ازشون.

اگرخانواده شوهرت خوبن و پشيمونت نميکنن برو و خودتونو جمع و جورکنيد جدا بخريد ان شاالله

اگه میخوای حرمتها حفظ بشه و باهم خوب بمونید مستاجر👐🏻 البته همیشه اینجور نیست ولی ۹۸ درصد موارد ب ...

توکل بر خدا😔😔🙏🙏

توکل بر خدا😔😔🙏🙏

اگه بچه ندارید مشکلی پیش نمیاد بچه داری؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
رفتنمون واقعا برامون سرنوشت سازه و واقعا رو زندگیم تاثیرخوبی داره میتونیم پیشرفت کنیم و آخرش هم کلا ...

عزیزم وقتی خودت نظرت اینه اومدی اینجا نظرخواهی که همه با یه هفت تیر به خانواده شوهرشون نگاه میکنن،برو بنظرم همشهری،،،حالا کدوم شهرستان هستن؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها