2777
2789
عنوان

خونه خودمون یا مستاجری؟؟؟؟

536 بازدید | 72 پست

سلام دوستان من تو کرمانشاه مستاجرهستم با یه بچه کوچیک حالا پدرشوهرم تو یکی از شهرستانای خودِ کرمانشاه داره خونه میسازه دو طبقه میگه بیاین طبقه بالا با سلیقه خودتون کابینت کنین تکمیل کنین اینجا زندگی کنین. اما من دوس ندارم برم شهرستان.همسرم تک فرزنده. بنظرتون چیکار کنم مستاجری یا زندگی تو شهرستان تو خونه خودم؟؟؟؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستان

از شهر بزرگ برم شهرستان سخته . نیست بنظر شما؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
مگه بده اون محله؟ اگ خوبه برو خونه خودت بشبن خب

نه اصلا محیطش بد نیست و شهرستان بزرگیه

اگه به نام خودتون میشه و همسایه پدر شوهر نیستین برید در غیر اینصورت همون مستاجری شرف داره

دو طبقه ست که طبقه اول پدرشوهرم و مادرشوهرم هستن 

از شهر بزرگ برم شهرستان سخته . نیست بنظر شما؟

کرمانشاهم شهرستانه دیگه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
خب خود کرمانشاهم شهرستانه دیگه     برید و سعی کنید خودتون خونه بخرید

کرمانشاه شهر هستش عزیزم . خود کرمانشاه شهرستان زیادی داره