2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه سنی جمله کامل گفتن

488 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دخترم ۲ سال و پنج ماهشه. در حد 

آب خام 

بستنی بده

بریم ددر

اینجوری صحبت میکنه دو تا کلمه فقط

خیلی نگرانشم اخه بچه دوستم دوماه کوچیکتره کامل صحبت میکنه و میفهمه چی بهش میگن ولی من بعضی چیزا رو که به بچم میگم متوجه نمیشه. مشاوره بردمش گفت طبیعیه اما نگرانم😢

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من 22 دوماهه میگه آب بده زهرا بیاد  نی نی لا لا  ممد قلی بیا  در این حده

کاربر قدیمی ام rozbeh97 یه عروسم که 9 ساله دارم با مادر شوهرم زندگی میکنم تو یه ساختمان طبقه بالاسرش... ای کاش از خدا میترسید ای کاش هیچ وقت به خاطر زخم زبون هایی که بهم زند بخاطر تشنج هایی که کردم به خاطر اشک هایی که به خاطر حرفاش ریختم نمی بخشمش وحلالش نمی کنم حتی بعد از مرگش  هیچ وقت نه بهش بدی کردم نه بی احترامی کردم  اگه چاره داشتم هزار باره از این خونه رفته بودم دوستان عزیزم دیگه خسته شدم تو این روزها خیلی دارم به خودکشی فکر میکنم خیلی..... 
دقیقا نگران چی هستی؟ مثلا تا 20 سالگی همین دو کلمه رو بگه؟؟؟ خب معلومه اینطوری نمیمونه و کامل میشه

خیلی دل آشوبم😔 الان جدیدا یکماهیه  از صدای کولر  و صدای بارون هم میترسه

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

عزیزم طبیعیه بعضی بچه زودتر حرف میزنن بعضیا دیرتر.منم ودوستمم بچهامون هم سال هسن ولی حرف زدنشون خیلی متفاوته حتی راه افتادنشونم متفاوت بود

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
عزیزم طبیعیه بعضی بچه زودتر حرف میزنن بعضیا دیرتر.منم ودوستمم بچهامون هم سال هسن ولی حرف زدنشون خیلی ...

اره دختر من کلا دیر راه افتاد دیر دندون دراورد الانم که حرف زدنش اینجور

مشکلی نیس گلم.قرار نیس که بچه ها مثه هم باشن که ژنتیک ومحیط وخیلی چیزای دیگه متفاوته پس قرار نیس  مثه هم باشن

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

شما خیلی حساس شدی 

تایم  بیولوژی بدن هر فردی با فرد دیگه تفاوت داره. 

و برا اینجور مسائل زمان خاصی تعریف نشده درسته معمولا داخل یه سن یا یه دوره خاص باید یکسری اتفاق ها رخ بده ولی قطعا برا هر کس در اون دوران اتفاق نمیفته بعضی افراد دیر تر و بعضی زود تر. 

شما هم نگران نباشید. 

شهر از بالا قشنگه ، آدما از دور....!