2777
2789
عنوان

موم عربی یا موم آدامسی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 24 پست
تا چند وقت درنمیاد مو؟

من خیلی رشد موها ی بدنم زیاده دو سال موم گرم استفاده کردم ده روز بعد در می اومد ولی موم سرد ۱۵ روز بعد در میاد ، موم گرم موهای پام رو فقط کم کرد ولی سرد خیلی بهتره هم موها رو نازک می کنه هم کم پشت

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همون موم بدون پارچه هست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
دردش زیاده؟ من که یه هفته مونده به زایمانم میتونم استفاده کنم 

ساق پامو انداختم آره درد داشت..شیو کن عزیزم فک کنم اپلاسیون خوب نیست واسه زن حامله

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

غلضت مناسب یعنی چه شکلی بشه؟؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من ب غلظتش توجه نکردم آخه روی حرارت آبکیه فقط رنگش ک طلایی شد برداشتمش

منم امروز درست کردم همین که طلای شد برداشتم الن هنوز شله کی سفت میشه نیاز نیست بازم بزارم که سفت شه بعد بردارشم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
منم امروز درست کردم همین که طلای شد برداشتم الن هنوز شله کی سفت میشه نیاز نیست بازم بزارم که سفت شه ...

همین دستور رو انجام دادی؟

عسل رو وسطش اضافه کردی؟

ظرف روی شعله بزرگ و زیاد بود؟

بعد ک طلایی شد سنگ اپن رو ی ذره خیس کردم آروم ریختم روش زیاد پخشش نکردم ی دقیقه بعد سفت شد

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤
همین دستور رو انجام دادی؟ عسل رو وسطش اضافه کردی؟ ظرف روی شعله بزرگ و زیاد بود؟ بعد ک طلایی شد سن ...

منم همین کارو کردم ولی هنوز شله گژاشتم یخچال یکم سفت شه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج