2777
2789
عنوان

خسته

69 بازدید | 7 پست

بچها شغل شوهرم نما ساختمانه.  از بعد کرونا بیکارشده هرچندم قبل کرونا هرچی در میاوردمیرفت همش واسه قسط...الان دخترم لباس نداره خودمم اصلا لباس ندارم خسته هستم دلم میخاد گریه کنم.  تو یه خونه کوچیک زندگی میکنم اونم دم دقیقه مادرشوهر خونمونه .... امروز دوستم برام چندتا لباس اورده اخه تو خونه میفروشه دوتا شلوار برداشتم شوهرم میگه پول ندارم بهش پس بده.  خیییلی حالم بده شش هفت سال باهاشم یه ذره پیشرفت نکردیم.  همش بی پولی سختی  

الان وضع خیلیا همینع زیاد سخت نگیر ایشالا درست میش

پیشرفت کردن ی جانبع نمیش شمام باید توش سهیم باشی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خخخخ شوهر من داره نمیده هفت ساله ازدواج کردیم ی هزاریم نگرفتم از بابام میگیرم

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم این دوره و زمونه با یه نفره کار کردن همش درجا زدنه. 

سعی کن یه کاری یاد بگیری. 

اولش هزینه داره ولی بعدش خوب سود میده. 

به نظرم بهترین و کم خرج ترینش آرایشگری هست. مثلا فقط اپیلاسیون رو خوب یاد بگیری و با چند تا سالن همکاری کنی. بعد که یه کم خودتو جمع کردی و به سود خوبی رسیدی برو دنبال ابرو. میکرو یاد بگیر.... 

حتما برو دنبال یه حرفه 

البته اینا برا بعد از کرونا ست دیگه

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃

خوب عزیزم درسته حق داری . اما یکم تقصیر تو هم هست .تو احساس نمیکنی تو بدترین شرایط که شوهرت بیکار شده شلوار خریدی ‌‌‌‌‌‌‌وقتی اوضاع خرابه دست شوهرت نیست الان همه اوضاعشون بده . اگه شوهرت بیمه هست . بره تو سایت ثبت نام کنه دولت تمام حقوقشو میده فقط باید ببینه کارفرماش بیمه واسش از وقتی بیکار شده رد نکرده باشه .من حسابدارم میدونم اینارو . برو اگه بیمه هست ثبت نام کن . من هم 32سالمه 6ساله رفتم حسابداری یاد گرفتم الان دستم تو جیبم خودمه تو خانواده بهم ارج و قرب میذارن . یک عالمه پس انداز دارم . عالیه . تو هم برو دنبال کار البته اگه شرایطشودا ی