2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان

74 بازدید | 13 پست

الان که همه جا رو کرونا گرفته و بیشتر مطب ها باز نیست و هر زمان نمیتونیم با دکتر در ارتباط باشیم بیاین یه گروه تو تل یا واتث آپ بزنیم مشکلات همو از هن بپرسیم

موافقم😊 البته من تهرانم اینجا بازه. اگه سوالی بود میتونم کمک کنم یا از بقیه یاد بگیرم.

خوشبحالتون نه اینجا بستست خون استفراغ میکنم معدم خیلی درد میکنه دکترمم فک کنم از ۳۰ ماه میاد حالم خیلی بده

تو تل گروه باز کنم لینکشو بدم؟یا شما باز میکنی لینکشو بدی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالتون نه اینجا بستست خون استفراغ میکنم معدم خیلی درد میکنه دکترمم فک کنم از ۳۰ ماه میاد حالم خی ...

یه اپلیکیشن اوما هم هست که با دکتراش آنلاین میشه حرف زد. اونم خوبه

تو درست کن. بزار بچه ها جمع شن.من بلد نیستم

از بازار دان کنم؟

اره ولی اشتراک ۱سالش ۱۷هزار تومنه. اگه نمیتونی پرداخت کنی. متن کامل سوالتو اینجا تایپ کن من برات بپرسم. 

از بچه های گروهش میشه هرتعداد سوال پرسید. اما از دکتر فقط سه سوال در هفته میشه پرسید.  نهایت ۱روزه جواب میده.

حالا دوست داری سوال کاملتو اینجا بگو من برات بپرسم. یا خودت اشتراکشو بخر

باشه.حالت تهوع تموم شده یا هنوزم داری؟

تهوع نداشتم. معده درد دارم. یعنی گشنم میشه دو لقمه میخورم معدم سنگ میشه. به هیچ غذایی اشتها ندارم.

تو چی؟ 

من رفتم دکتر یه قرص داد بهم. میترسم ضعفم واسه بچه بد باشه.امروز از معده درد گریه کردم

تهوع نداشتم. معده درد دارم. یعنی گشنم میشه دو لقمه میخورم معدم سنگ میشه. به هیچ غذایی اشتها ندارم. ...

من شدید حالت تهوع دارم معدمم خیلی درد میکنه هرچی میخورم انگاری تو معدم میمونه هضم نمیشه آخرین بار ۳ اسفند رفتم دکتر دیگه مطب نیومده از بعد عید،کاشکی فردا بیاد

تهوع نداشتم. معده درد دارم. یعنی گشنم میشه دو لقمه میخورم معدم سنگ میشه. به هیچ غذایی اشتها ندارم. ...

میگن اوایل اونجوریه بعدش اشتهات وا میشه یعنی بعد ۴ ماه ببینیم چجوری میشه به خدا توکل من رفتم سونو بچه بدجور تکیه داده به معدم دکتر هرچی میزد میرفت پایین دوباره برمیگشت بالا