2777
2789
عنوان

نی نی سایت چت روم ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 12850 بازدید | 359 پست
حانم ماناتای محترم

نی نی یارها دارند کار می کنند. انها قرار نیست بیایند و در بحث ها مبصر بازی دربیاورند . . دوستان نی نی یار زحمت می کشند، تاپیک را کنترل میکنند - جواب تماس ها را می دهند - کامنتها و عکس ها را تائید می کنند - که با تاخیر انجام نشه

اگر سیستم پیعام اشکال داشته باشد که لابد دارد بررسی میکنیم چشم

فونت رنگی در متن پست اشکال نداره ولی در امضا و نام ممنوعه
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهره جون فقط واسه من اینطوری نبود که بگم مشکل از نت من بود!
تمام بچه های تاپیک معترض بودن
مــن خــودم هــســتــم و یــک حــس غــریــب،کــه بــه صــد عــشــق و هــوس مــی ارزد!
ممنون میشم این امکانو برا کاربرانی که دوس دارن بذارین:
منو دوستم همزمان آنلاینیم
میخام بیاد توی فلان تاپیک فرضا
50 بار پیغام هم که بدم تا اون بیاد من رفتم ! (چون قسمت بالا سمت راست که مینویسه پیغام جدید دارین کوچولوئه و معمولا نمیبینه)
مثلا یه آهنگ کوتاهی
یه تیتر چند ثانیه ایی درشتی ... یه چیزی خلاصه
کی کرم حلزون منو برداشته؟؟؟!!.....................................مدرسان شریف
کلوب یک مقررات سستماتیک داره که هر روز فعالیت لازم داره . . در هر شهری باشید اینترنت هست . . .روزی 15 دفیفه سربزنید . . کسی کار سفارش داده باشد چی؟ میمونه پشت خط؟
خانم ماتاتا

راستش با خودم قرار گذاشتم تا کاری حاضر نباشه هیچ چی نگم! یک کارهایی داریم میکنیم . . . به موقعش اعلام میشه . .این هم در او لیست کارهامون هست
فقط آقای زاهد تو همین تاپیک خودتون ببینین خیلیا هستن که امضا شون مطابق مقررات سایت نیست یا سایت دیگه ایی رو معرفی کرده

شما به من طفل معصوم ! گیر دادین و اخطار فرستادین که از طریق یه سایتی توی امضام تغییر فونت داده بودم فقط
آخه این انصافه
کی کرم حلزون منو برداشته؟؟؟!!.....................................مدرسان شریف