2777
2789

یکی از همکارام خیلی شرایط اقتصادیش ضعیفه.شوهرش مشکل اعصاب داره و از کار افتاده شده .تو یه خونه قدیمی با شرایط سخت زندگی میکنه.دوس دارم کمکش کنم ولی روم نمیشه بهش بگم و میدونم ناراحت میشه.به نظرتون چه نقشه ای بریزم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بستگی به طرفت داره،من چندبار لباس دادم گفتم مثلا اینا اندازتون نمیشه؟البتهولباس مرتب،یا گلریران کردم مواد خوراکی خریدم گفتم نذر داشتم،نمیدونم دقیق در رابطه با ایشون چجوریاس

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

ممنونم دوستان.به نظرم اول مستقیم بهش بگم ک اگر پولی نیاز داشتی بگو و حالا بعدن بهم پس بده. ب نظرم این بهتر باشه.

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
والا بستگی به طرفت داره،من چندبار لباس دادم گفتم مثلا اینا اندازتون نمیشه؟البتهولباس مرتب،یا گلریران ...

فک نکنم بشه اینجوری و ناراحت شه

بعد شوهرش از این بیماریهای روانه .بنده خدا پارانویید شدیده و خیلی اذیتش میکنه و حتی یه دفعه سر کار ک بودیم ازبس زنگش میزد و میگف چیکار میکنی و... اخر سرم اکمد دم در محل کار و گف بیا دم در .پسر دانشجو داره ولی شوهرش هنوز ک هنوزه نمیذاره بنده خدا با یه مرد حرف بزنه.البته مریضه خب.واسه همین پول بریزم حساب یا پیک بفرستم میترسم بدتر شه و شوهرش فک کنه خبریه و کی فرستاده و...