2777
2789
عنوان

تو این قرنطینه جای خالیِ یک نی نیِ تُپُلی تو خونه بشدت حس میشه😃😑

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست
الهی من فداش بشم چه نازه 😙😙😙😙😙😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه . . شییییرییینه و ...

سلامت باشی عزیزدلم فداتشم ایشالا خدا ب زودی زود ی دونشو نصیبت کنه 😘😘😘

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی عزیزدلم فداتشم ایشالا خدا ب زودی زود ی دونشو نصیبت کنه 😘😘😘

به دعای دوستان انشاالله🙏🙏🙏🙏🙏😔😍😍😍😍😍😃😃😃😃😃

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
خداوکیل فهمیدی قرتیه؟فک کن روزی دنیا اومد هرکار کردن پرستارا نذاش کلاه سرش بزاریم اونام گفتن خیلیی ق ...

اره معلومه😆

اسمش هلناس؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
اره معلومه😆 اسمش هلناس؟

نه سلین

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
به خاطر بیماریم نمیتونم بچه دار بشم  متاسفانه😒😓😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم پسیک چیز رو بدون:خدا نه حسوده نه بخیل که زورش بیاد به یه بنده نازنینش بچه بده. روایت داریم خدا روز قیامت از بنده ش معذرت خواهی میکنه! میگه عزیزم ببخشید بهت بچه ندادم یا فلان جا سختی کشیدی آخه برات لازم بود حالا روی این طبق رو کنار بزن ببین عوضش چی بهت دادم. بعد طرف باز میکنه میبینه چنان پاداش‌های هست که میگه خدایا دمت گرم اگه اینجوری بود کاش کلا هیچ دعاییمو برآورده نکرده بودی. 

انشالا مشکلاتم حل میشه به حق فاطمه زهرا

عزیزم پسیک چیز رو بدون:خدا نه حسوده نه بخیل که زورش بیاد به یه بنده نازنینش بچه بده. روایت داریم خدا ...

بله ممنونم🌹🌹🌹

فدات عزیزم بهترم ولی خیلی میترسم از این کرونای لعنتی فیروزه میگن چندسالی هست😭

عزیزم 

اینجور که شنیدم حدود یک سال هست

ولی رعایت کنی بهداشت رو نمیگیری نگران نباش😓😘😊😊😊😊😊