2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 13 پست

سلام من ماه پیش یه حاملگی خارج رحمی داشتم که بدون قرص وآمپول یاعمل رفع شدودکترگفت ک بایدتاسه ماه جلوگیری بشه ولی من جلوگیری نکردم والان ازموعدسقطم ک ۱۲ماه قبل بودگذشته ب نظرتون امکان داره حامله باشم؟توروخداهرکی تجربه کرده کمکم کنه

اره امکانش هس ولی خوب عزیزم صبر میکردی برا سلامتی خودت گفتن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هست عزیزم ولی بخاطر پایداری شرایط رحم و برگشت به حالت قبلش گفت تا سه ماه جلوگیری مخصوصا خارج رحمی باید یکم زمان بدی اگه زخمی داری ترمیم بشه تا بارداریای بعدی به مشکل برنخوری 

معمولا میگن ۳ماه فاصله بندازین پریود منظم بشه چرخه تخمک گذاری رو روال بیفته مکمل ویتامینه مصرف کنین و بذارین رحم قوی بشه برای بارداری

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
منظورم دوازدهم ماه قبل بود...ببخشیدخوب منظورمونرسوندم...۱۲/۱۲سقط داشتم الان۱/۱۲پریودنشدم دل دردم ندا ...

بعداز سقط یکم پریود عقب جلو میشه عزیزم ممکنه یکی دوماهی طول بکشه به روال قبل برگرده

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
یعنی اگه حامله نبودم میشه دوماه بعدروجلوگیری کنم...آخه من سقطم مث عادت ماهیانه رفع شدزیادخونریزی ندا ...

معمولا دکتر سونو مینویسه ضخامت اندومتر رحمو بسنجه ببینه شرایط رحم برای بارداری چجوریه

بعدکه سونورو دید میگه دیگه آماده ای برای اقدام

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
منظورم دوازدهم ماه قبل بود...ببخشیدخوب منظورمونرسوندم...۱۲/۱۲سقط داشتم الان۱/۱۲پریودنشدم دل دردم ندا ...

من بعد سقطم ک 6ماه پیش بود،تا 60روزپریود نشدم هیچیمم نبود ن دل درد ن کمردرد،بدکتر گفت از استرسهبهم سوزن زد بالخره پریود شدم،الانم 6هفته باردارم،دکترم گفت بعد دوتا پریودی میتونی،از دی ماه اقدام کردم