2777
2789

من بلاخره نفهمیدم کدومش درسته!بعضیا میگن سفید بشه و شکرک بزنه طبیعیه!بعضیا میگن نه شکرک بزنه تقلبیه!لطفا راهنماییم کنید٬میخوام عسل راستکی و طبیعی بخرم واسه بچه..

آره والا معلوم  نیست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ته نشین بشه خوبه 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

شکرک بزنه معلومه اصل نیس با شکر قاطیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ولی کلن همه عسلای تو بازار به نظرم راستکی راستکی نیستن . نهایت کاری که کردن به زنبود آب قند دادن نه شیره گل . عسل واقعی واقعی رو اونایی که زنبور تو کوه و کمر پرورش میدن دارن 

شکرک بزنه معلومه اصل نیس با شکر قاطیه

ما یه اصل خریدیم که با موم بود دوست بابام اورده بود حتی عکس مکلنم نشونش داده بود تو این چارچوب چوبیا بود خودمون  جداش کردیم اولش سفت نبود ولی یه چند ماهی گذشته الان سفت شده و شکرک زده پس اصله دیگه یه بار دیگم زن داییم از روستاشون برامون اصل اورد درمانی ولی خیلی کم اورد من یکمشو نگه داشتم دیدم شکرک زده

توی سرما که گلی نیست برای تغذیه به زنبورها معمولا اب و شکر مبدند برای همین کم و زیاد داره و عسل شکرک میرنه کسی نمیاد واقعا تو زمستون به زنبور فقط عسل بده

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

پدر شوهر من کلی کندو داره و منبع درامدش فقط از عسله

عسل اصل هم ممکنه شکرک بزنه ولی ن ب اون شدتی ک عسلای تقلبی شکرک میزنن

تنها راه شناخت عسل اینه ک ی دستمال خشک برداری و یکم عسل بریزی روش و ی چنددقیقه بگذره از زیر دستمالت نگاه کن اگه دستمالت یخورایی خیس بشه یا یکم نم پس بده اون عسل قلابی هست اما اگه دستمال نم پس نده اصله

من تنها از این راه میتونم تشخیص بدم فقط