مجرد_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 56 عنوان به نظرتون زشته که 76 بازدید | 9 پست به نظرتون زشته که تو رابطه باشی با یه نفر ولی روی یه نفر دیگه کراش داشته باشی؟؟ ینی اگه تو رابطه باشی باید حتما این احساساتت رو نادیده بگیری؟ در ضمن جبهه نگیرین من دوس پسر دارم منظورم اینه که یه کراش دیگه داشته باشی دیروز | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیریزی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1956 نادیدش بگیراز نظر من فکر کردن به یه نفر دیگه هم خیانته «اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»
ارغوان۴۰۳ عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 2651 هر پسری رو دوست داشته باشی از اون خوشگلتر و بهترم پیدا میشه . این چرخه تا ابد ادامه داره . تعهد و وفاداری ویژگی آدم های با اصالته این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
مجرد_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 56 هر پسری رو دوست داشته باشی از اون خوشگلتر و بهترم پیدا میشه . این چرخه تا ابد ادامه داره . تعهد و وف ... ولی خب این احساسات عادیه فقط باید نادیده بگیریم نه؟
گیلاس_قرمز_کارما عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 260 هر موقع خواستی جواب چیزیو بفهمی بگو اگر من ب دوس پسرم بگم ی کراش دارم واکنشش چیه؟میگه افرین؟ مطمعنا ن پس بله کارت زشته خیانتم هست
مجرد_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 56 هر موقع خواستی جواب چیزیو بفهمی بگو اگر من ب دوس پسرم بگم ی کراش دارم واکنشش چیه؟میگه افرین؟ مطمعنا ... نه نگفتم بهش ولی یه بار یه اشاره ریزی کردم چیزی نگفتنمیدونم نفهمید یا چی
گیلاس_قرمز_کارما عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 260 نه نگفتم بهش ولی یه بار یه اشاره ریزی کردم چیزی نگفتنمیدونم نفهمید یا چی زشته خودتو بزار جاش