2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته دلت دوست داری چی باشه؟؟؟ اگه تهران هستی و خیلی دوس داری زودتر بدونی نینیت چیه ،بعد از اتمام ۸ هف ...

همیشه به پسر فکر کردم ....دکتر گفت احتمالا دختره ......حالا هرکاری میکنم با دختر رابطه برقرار. کنم نمیشه 😭

همیشه به پسر فکر کردم ....دکتر گفت احتمالا دختره ......حالا هرکاری میکنم با دختر رابطه برقرار. کنم ن ...

خب داری اشتباه منو میکنی ....من سر دخترم ۹ سال پیش خطای تورو انجام دادم و نتیجه ش چی شد فکر میکنی...افسردگی شدید بعد زایمان که نگم برات چه ها بین من و دخترم گذشت...خدا منو ببخشه😔

خیلی داری اشتباه میکنی....فقط بگو سالم باشه ....منی که اونهمه عشق پسر بودم ،الان تو این دومی میگم خدایا فقط دختر باشه تا جبران خطاها و اشتباهاتمو داشته باشم....😔😔

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
خب داری اشتباه منو میکنی ....من سر دخترم ۹ سال پیش خطای تورو انجام دادم و نتیجه ش چی شد فکر میکنی... ...

می‌دونی ...بحث بعد از ازدواجم نیست حتی ...چون خودم خواهر نداشتم هیچوقت فکر نکردم بچه خودم می‌تونه دختر باشه ......من تو مدرسه پسرونه کار میکنم خلق و خوی من پسرونه است کلا .......ناشکری هم نمیکنم بخدا ....هرچی خدا بده فقط سالم باشه .......شایدم دختر بشه ، بشه جای خواهر نداششتمم پر کنه و با هم عالی باشیم 

در هر حال این فقط یه هشدار بود عزیزم .....

خیلی مراقب سلامتی روحیت باش....

منم تک دختر بودم و خواهر نداشتم....اما الان دختر عاقل و فهمیده و باشعورمو با هزااار تا پسر گیج و خل و چل و دیوونه ،عوض نمیکنم.....بازم دختر دار بشم ،میبوسم میزارم رو چشمم....

خلاصه از من گفتن بود....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹