2777
2789

فکر کنم چشم سومت‌و نا آگاه فعال کردی

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

اینم یه موهبت بعضیا دارن باهاش کنار بیا که دیگه اذیتت نکنه 

من از بچگی حس ششمم خیلی قوی بودش. اما از ۵ سال پیش ک مادر بزرگم فوت شدن این حس تو من بوجود اومده. یادمه حتی قبل فوتش بهم الهام شده بودش. یادمه دو روز قبل فوتش من ب شدددت استرس گرفته بودم و حالم بد بودش اما نمیدونسم چرا. از اون جریان ب بعد هر کدوم از فامیلا میخان فوت کنن بهم الهام میشه شبا حالم بد میشه بهم فشار وارد میشه حتی بعضی وقتا تصویر اونی ک میخواد فوت بشه از جلو چشمم میگذرع .حتی مادر بزرگ دوستمم میخواست قوت بشه ب من الهام شده بود. خیلی عجیب غریبه

من از بچگی حس ششمم خیلی قوی بودش. اما از ۵ سال پیش ک مادر بزرگم فوت شدن این حس تو من بوجود اومده. یا ...

به نظرم یه کتاب انرژی درمانی بگیر بخون عزیزم شاید بهت کمک کرد. که احساسات رو کنترل کنی و اینطوری میشی. فکر کنم معنی این موضوع این باشه که شما مدیومی. من اطلاعاتم در این زمینه کامل نیست. و تا اونجایی که میدونم اینطوریه.

به نظرم یه کتاب انرژی درمانی بگیر بخون عزیزم شاید بهت کمک کرد. که احساسات رو کنترل کنی و اینطوری میش ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده راهنماییم کردی😘😘🤗🤗واقعا از هرکی میپرسیدم جواب درست حسابی نمیداد ک.

چجوری خب اینجوری شده؟

تو تمرینای باز کردن چاکراه این اتفاق می افته 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️