2777
2789
عنوان

گوجه سبز و چاقاله کی میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 126 پست
من از زایمان میترسم

کیه که نترسه بانو😅😅

ولی آن که نان دهد دندان دهد...

زایمان طبیعی تو وجود هر زنی هست از بدو تولد پس حتما کار خدا حکمتی داره. .. من که چند روزه فقط خواب زایمان میبینم 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چیه  بگو حدس بزنیم ببینیم چیه نی نی😃

حدس چیه گلم الان باید بزامش 😂😂

الان دیه علائم ندارم که  

ولی خیلی بد ویار بودم ولی صبح اول صبح حالم خوب بود 

از مرغ و هر غذای مرغ دار بدم میومد عاشق میوه و سبزیجات بودم و هستم کلا نسبت میوه خوردنم به غذا خوردنم خیلی کمتره  اوایل شکمم خیلی جلو بود ... بگو ببینم بچه چیه😂😂

عزیزم 😂😂 یه جور گفتی با این که میترسم از چاقاله پخته خوشم نیاد ولی دهن منم آب افتاد😂😂

تو تاپیکم گفته بود بزار اسکریناشو بزارم 😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ایشالله که دختر دار هم میشی  یه شش ماه قبلش برو زیر نظر دکتر زنان بهت رژیم بده. انشالله موثر ب ...

انشاءالله 

مثلا خودم از نت برای این یکی رژیم گرفته بودم ولی نشد ... فقط سالم باشه فقط سالم باشه شکر خدا شکررر

خودم که اصلا بیرون نمیرم.  شوهرمو میفرستم میگه نیومده.

نمیخوام دعوا راه بندازم ولی اووووومده چون شهریار به شما نزدیک تره یا ما؟

گوجه سبز ما از شهریار میاد دیگه گلم گوجه سبز کاشان بعد از شهریار میاد بازار ما😂😂

انشاءالله  مثلا خودم از نت برای این یکی رژیم گرفته بودم ولی نشد ... فقط سالم باشه فقط سالم باش ...

دقیقا. سالم بودن مهمه. 

اگه دختر شد بعدیت که چه بهتر. دختر داشتن خود خوشبختی. 

اما اگه پسر بشه هم حسن های خودشو داره چون پسر هات با هم مچ میشن و جیک تو جیک. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
حدس چیه گلم الان باید بزامش 😂😂 الان دیه علائم ندارم که   ولی خیلی بد ویار بودم ولی صبح اول ...

عه من مجردم از تیکر بارداری سر در نمیارم😂😂 خب مگه سونو نرفتی  ک جنسیت مشخص بشه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دقیقا. سالم بودن مهمه.  اگه دختر شد بعدیت که چه بهتر. دختر داشتن خود خوشبختی.  اما اگه پ ...

حالا این یکی  و دنیا بیارم سالم و سلامت خودش کلیه😂😂 توکل به خدا ...

نمیخوام دعوا راه بندازم ولی اووووومده چون شهریار به شما نزدیک تره یا ما؟ گوجه سبز ما از شهریار میاد ...

راستش همش میگه نیومده. بهتر که نیاد میخوری دوباره کارت به جاهای باریک میرسه. سر چاقاله آخه خیلی اذیت شدم. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر