2777
2789
عنوان

انگیزه

81 بازدید | 4 پست

وقتی ازدواج کردم ۹۰ کیلو بودم.شوهرم از اینکه تا سر کوچه هم برم بدش میومد و تعصبی بود.سال ۹۵ عقد کردیم.هر کار کردم نتونستم رژیم بگیرم و هر شب یا شب در میون با شوهرم میرفتیم بیرون و فست فود و شام.تا اینکه سال ۹۶ عروسی گرفتیم و من ۱۱۵ کیلو شدم با قد ۱۷۰.الان ۲سالو نیمه که از عروسیمون میگذره و من میخوام بچه دار شم.از قبل هم میخواستم بچه اما هر دکتر که میرفتم میگفت چاقی و حامله نشو.تا الان هر موقع می خواستم رژیم بگیرم ۱ هفته میگرفتم و ول می کردم. تا اینکه مادر شوهرم گفت نمیخواین بچه بیارین؟؟چون شوهرم پسر بزرگ بود و اولین بچه.توقع داشتن و همه چشمشون به ما بود.اونایی که قبل و بعد ما عروسی کردن الان همه بچه دارن.دیگه میخوام لاغر کنم و به وزن ۸۰ برسم و حامله شم.چون از ته دل میخوام.۱هفته رژیمم و وزنم ۱۲۰ کیلو گرم هستش.میخوام تا برج ۵ یا ۶ با کالری شماری و بعد کرونا پیاده روی به وزن ایده آلم برسم و تجربیاتم و در اختیار بقیه بزارم.

پس به نام خدا شروع میکنم...

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

عالی تو میتونی 🧿🌺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

موفق باشی.  اگه اراده کنی فقط یه کوچولو اولش سخته بعدا عادت میکنی 

اگه میخوای برو تاپیک بامداد خمار مثل اینکه خیلیا باهم ازونجا نتیجه گرفتی 

من مطمعنم اگه واقعا تلاش کنی موفق میشی

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی.  اگه اراده کنی فقط یه کوچولو اولش سخته بعدا عادت میکنی  اگه میخوای برو تاپیک ب ...

ممنون عزیزم. اونجا باید روزانه گزارش داد که برام غیر ممکنه

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞