2777
2789

منم خیلی دوست دارم بفهمم خیلیا میگن حدیث کسا

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی سخته منم کسیا ندارم زمان پریودی برام بخونه

اره سخته,اما همه حاجت گرفتن,واسه دوران پریودیت میتونی نایب بگیری,یه کانال تو تلگرام دارن,به ادمینش بگی روزای پری رو رایگان نایب میگیرن برات,من خودم دوساله تواقداممو نشدم,چون واقعا رعایت همه شروطش سخته نتونستم انجام بدم,

اره سخته,اما همه حاجت گرفتن,واسه دوران پریودیت میتونی نایب بگیری,یه کانال تو تلگرام دارن,به ادمینش ب ...

میشه شوهرم بخونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

40شب یعنی بخونیم

اینجا فکر کنم نائب هایی هستن که انجام بدن. سوال کنید در تاپیکهای متفاوت.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

آموزشهای رایگان رو هم میتونید اینجا ببینید.

در ضمن تمام وسایل مروارید بافی و وسایل جواهردوزی رو هم براتون به صورت پکیج آماده کردند که دغدغه تکمیل بودن وسایل مرواریدبافی و جواهردوزی رو نداشته باشید.

40شب یعنی بخونیم

اره

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
هم خودم هم همسرم هردو سالمیم,

ما هم هیچ مشکلی از لحاظ پزشکی نداریم 😢

چند روز پیش یکی از کاربرا دستور تهیه یه معجون با عسل رو بهم داده میخوام درست کنم بخورم. اگه خواستی تا زیر پستش تگت کنم...

من به نظر خودم بر اساس مصرف طولانی مدت سردی ها، رحمم دیگه سرد شده که منجر به نازایی شده...