احساس میکنم از سفتی شکمم کم شده باردارم تو ۱۹ هفته هستم یعنی مشکلی برای بچم پیش اومده خیلی نگرانم بخدا براش😢😢 و یه سوال دیگ بچه اگه مشکل داشته باشه تو سونو نشون میده؟
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سونو نشون میده سفتی شکمت شاید ب این مربوط که جنین جاش عوض کرد ب داخل لگن حرکت کرده
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اگر تو ۱۹ هفته هستی چرا دوهفته از من جلوتره تیکرت 😦😦
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من روز زایمانی ک تو برگه سونوم بود رو وارد کردم این تیکر برام اومد شاید تیکر شما درست نیستش
😁😁
من ۱۸ هفته ام هست منم تاریخ زایمان ۳۸ هفته وارد کردم 🙄🙄😁
از وقتی مادر میشی تا زمانی که چشمات ب روی این دنیا ببیندی این نگرانی ها باهات فقط نوعش فرق میکنه توکل ب خدای بزرگ کن اون خودش هدیه رو بهت داده وخودش حافظ نگه دار ...
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی