2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

157 بازدید | 26 پست

احساس میکنم از سفتی شکمم کم شده باردارم تو ۱۹ هفته هستم یعنی مشکلی برای بچم پیش اومده خیلی نگرانم بخدا براش😢😢 و یه سوال دیگ بچه اگه مشکل داشته باشه تو سونو نشون میده؟

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

سونو انومالی رفتی ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سونو نشون میده سفتی شکمت شاید ب این مربوط که  جنین جاش عوض کرد ب داخل لگن حرکت کرده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

سفت نباشه بهتره سفتی نشونه درده .آره توسونونشون میده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اگر تو ۱۹ هفته هستی چرا دوهفته از من جلوتره تیکرت 😦😦

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سونو نشون میده سفتی شکمت شاید ب این مربوط که  جنین جاش عوض کرد ب داخل لگن حرکت کرده

سونو گفت همه چیز نرماله 

گفتن ضربان قلبش اینا نرماله میترسم بعدش براش مشکلی به وجود اومده باشه

اصلا به دلت بد نیار.توکل کن به خدا و فاطمه ی زهرا و حضرت ابوالفضل

خدایا مواظب  فرزندانم و نی نی تو راهیم باش و سالم بیاد تو بغلم
اگر تو ۱۹ هفته هستی چرا دوهفته از من جلوتره تیکرت 😦😦

من روز زایمانی ک تو برگه سونوم بود رو وارد کردم این تیکر برام اومد شاید تیکر شما درست نیستش

اصلا به دلت بد نیار.توکل کن به خدا و فاطمه ی زهرا و حضرت ابوالفضل

توکلم به خداست فقط بخاطر کم شدن سفتی شکمم نگران بودم

من روز زایمانی ک تو برگه سونوم بود رو وارد کردم این تیکر برام اومد شاید تیکر شما درست نیستش

😁😁

من ۱۸ هفته ام هست منم تاریخ زایمان ۳۸ هفته وارد کردم 🙄🙄😁

از وقتی مادر میشی تا زمانی که چشمات ب روی این دنیا ببیندی این نگرانی ها باهات فقط نوعش فرق میکنه توکل ب خدای بزرگ کن اون خودش هدیه رو بهت داده وخودش حافظ نگه دار ...

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
😁😁 من ۱۸ هفته ام هست منم تاریخ زایمان ۳۸ هفته وارد کردم 🙄🙄😁

اها من طبق برگه سونو تیکر زدم منم اخرای ۱۹ هفته هستم فک کنم درست باشه