2777
2789
عنوان

اونایی که با خانواده شوهر تو یه ساختمونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 52 پست
اخه دسته من نیس که شوهرم داره پولاشو جمع میکنه خونه بخره

یه دعوا راه بنداز بهونه بیار ...الکی سر دعوا باز کن‌..اینقد دعوا کن که شوهرت از سر و صدا خسته بشع...چون مردا بدشون از سروصدا میاد...اینجوری حتی اگه جدا نشی ..یا قهر میکنن یا ازت حساب میبرن..😅😅

یه دعوا راه بنداز بهونه بیار ...الکی سر دعوا باز کن‌..اینقد دعوا کن که شوهرت از سر و صدا خسته بشع... ...

بنظرت اگه هی سر صدا کنم و اذیتشون کنم ب شوهرم میگن پاشو ازینجا ؟ خوبه این فکر؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچیزی که فکرشو بکنی .کجا رفت کجا اومد کجا رفتید کی اومد چی پوشید ارایش کرد کی خوابید سرصدا کرد .... ...

طبقه بالای ما جاریمه رو نمیدم یه سر بیاد پایین از اول با شوهرم‌طی کردم که به این شرط میام اونجا ولی از ته قلبم خوشم نمیاد باهاشون تو یه ساختمونیم دوست دارم یه روزی یه خونه جدا بگیریم ولی شوهرم چون اینجا دو خودشون ساختن خیلی دووست داره میگه تو نمیدونی چقد زحمت کشیدیم براش

آره عاااالیع...مرد جماعت از سروصدا و قهر و...بدش میاد..بعد از اینکه خوب دعوا رو راه انداختی ..شب بشین اونورش اشک تمساح بریز و مظلوم نمایی کن..بگو دوسشون دارم ولی اونا منو دوس ندارن...بالاخره خسته میشع ..مستقلت میکنه...

طبقه بالای ما جاریمه رو نمیدم یه سر بیاد پایین از اول با شوهرم‌طی کردم که به این شرط میام اونجا ولی ...

حالا من شوهرم داره همه تلاششو میکنه که خونه بخریم اما الان واقعا نمیشه که بریم ازینجا.من با حاریم مشکلی ندارم 

من باهاشون تو ی ساختمون بودم زندگیم جهنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم بود" میفهمی !جهنم...   با هیچکس هم مشکلی نداشتم فقط یه خواهرشوهر داشتم شوهرش زندان بود ۵ سال اونجازندگی کرد 'زندگی من ب معنی واقعی تلخ زهرمار کرد"هر روز با شوهرم جنگ دعوا گریه  افسردگی حتی صدبار گفتم بیا طلاقم‌بده توان ندارم دیگه" راستش شوهرم خودش هم زجرمیکشید از دستش خودشم بنده خدا درعذاب بود"   اخرش ازاونجا رفتیم و خداروشکر الان خیلی کم پیش میاد با شوهرم ناراحتیمون بشه🤤      ولی همچنان اذیت کردنای خواهرشوهرم گاهو بی گاه ضربع ی خودشو میزنه" ولی خب خیلی کمتر از قبل الحمدوالله❤

شاید گریه شوق بوده😉😉

خخخ ن خیلی مامانمو التماس کرد ک نرید تا چند وقت هم میومد همش خونمون نمیرفت خیلی خوبه کلا و خوبیم باهم

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
من با جاریم تو دوتا ساختمون روبروی همیم بچه خامون همیشه دعوا میفتن خودمن اصلا هم و نمیبینیم کار داش ...

منم قراره با جاری هم ساختمون بشیم .از الان فکر دعوای بجه اذیتم میکنه .

حالا من شوهرم داره همه تلاششو میکنه که خونه بخریم اما الان واقعا نمیشه که بریم ازینجا.من با حاریم مش ...

منم مشکلی ندارم ولی دیگه خونه مونه ملکیه که مال ماست اگه اجاره بود میگفتم جمع میکنیم که یه جا بخریم ولی گفته شاید ۲۰ سال دیگه عوضش کنبم 😐

عزیزم مگه بچه ای که دعوا کنی و سروصدا راه بندازی؟منطقی حرفتو به شوهرت بزن.چرا بنده خدارو اذیت میکنی؟منم پیش خانواده همسرم زندگی میکنم.درسته سختیای خودشو داره اما همینکه میدونی همسرت داره تلاش میکنه از اونجا بیاین بیرون خیلی خوبه توام کمکش کن با ارامش که بهش میدی.منم خودم خسته میشم غر میزنم اما خوب اونام ادمن حق دارن تو زندگیشون ارامش داشته باشن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
عزیزم مگه بچه ای که دعوا کنی و سروصدا راه بندازی؟منطقی حرفتو به شوهرت بزن.چرا بنده خدارو اذیت میکنی؟ ...

نمیدونم والا دیکه مخم کشش نداره .اما خداروشکر شوهرم داره تلاششو میکنه که خونه بخره