2777
2789
عنوان

اونایی که با خانواده شوهر تو یه ساختمونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حساسیتو بزاری کنار 

به هیچ چی حساس نباشی فکر کنی خانواده ی خودتن 

چیزی هم ناراحتت کرد و رو مخت بود طوری که هیچ کس فکر نکن کارت توش غرض و مرض هست انجام بدی .مثلا نخواستی درو باز نکنی اصلا نفهمن عمدی بوده طوری که دروغم نشه مثلا بگو خواب بودم یا صدا زیاد بود ای وای نفهمیدم اخی ...بعد ریز ریز جا میفته برا همه 

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

من با جاریم تو دوتا ساختمون روبروی همیم

بچه خامون همیشه دعوا میفتن خودمن اصلا هم و نمیبینیم کار داشته باشیم زنگ میزنیم

ولی سخته چون همه چی مشترکه تا حالا یه بار قهر کردیم به خاطر بچه ها

اسی جون ...من ۶سال تو خانواده شوهر زندگی کردم بخاطر شرایط مالی...الان چهار سالع مستقلم..ولی بییییییمارشدم...مشگللت روحی و روانی..افسردگی...بدبختی..روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم و به خودم لعنت میفرستم که چرا اونموقع موندم و دخالتاشونو تحمل کردم...فراااار کن تا بیمارنشدی....همین فردا ...اگه این وسط ۱میلیارد ضرر کنی میرزه...

اسی جون ...من ۶سال تو خانواده شوهر زندگی کردم بخاطر شرایط مالی...الان چهار سالع مستقلم..ولی بییییییم ...

اخه دسته من نیس که شوهرم داره پولاشو جمع میکنه خونه بخره

منم توی ساختمون هستم. خودم سعی میکنم هفته ای یبار برم که دعوت میکنن  ولی شوهرم ناراحت میشه با اینکه زن بابا داره .منم اونو بهانه میکنم که همه رو مخواد بهم بزنه و کم میرم در واقع هم همینطوره رابطه جاری بزرگه رو با خواهر سوهرم بهم زد با خبر چینی