2777
2789
عنوان

فاز اینایی که....چیه😐

376 بازدید | 18 پست

اینایی که میان تاپیک میزنن دعوا با خواهرشوهر با اسکرین شات فازشون چیه؟؟؟😐

یه تاپیک دیدم اینجوری تو چت کلی با خواار شوهرش دعوا کرده بود بعد سرچ کر م دعوا با خواهرشوهر با اسکرین شات کلی اومد بالا☹😂😂

تو یکیش که خواهر شوهره تو چت گفته بود داداش من واس تو حیف بود با منو...😐 نمیدونم این تاپیکو خوندید یانه؟ یا یه نفر خواهرشوهرش به هش تو چت گفته بود با مرد همسایه تورو دیدمت☹

یعنی دروغه؟ دروغ میگن؟ 

داریم خواهرشوهرای انقدر وقیح؟

یا الکی تاپیگ‌میزنن😐

جالبیش اینجاست که همشونم دوتا سیمکارت دارن😕

فکرم درگیر شد اصن☹

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر دوستم بهش گفته بود کاش سر سفره پدر و مادرت بزرگ میشدی

از این سلیطه ها کم نیست

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
اخه می خوای چیکار؟؟؟؟ به چه دردت می خوره 😐😐😐😐

چیییی میگی آخههه😐

انقدر بدم میاد یسری میاین توتاپیک میگین خوب که چی؟

هیچی عزیز هیچی 

همیشم باید بیاین بگین خوب که چی؟🤣

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  
دروغ ک شاید بعضیا بگن ولی من دو مورد تو دوستام میشناسم  بنده خدا ها واقعا خواهرشوهرهاشون اشغالن ...

بعضیا آشغالن ولی مردی که خواهرش به زنش بگه تو رو با ... دیدم دیگه مرد نیست اگه هیچ کاری نکنه تازه اسکرینم که داشته اگه راست بود باید میگفنه به شوهرش

اخه واقعا بیخوده تاپیکت .... خب که چیییی??😛😛😂😂😂

بازم گفتی خوب که چی؟☹خوب دلم براشون سوخت بگید انقدر خواهرشوهر گند وجود نداره😐 فکرم درگیره اصن فکرکنم زیاد قرنطینه موندم افسرده شدم😑