2777
2789

تو روخدا دنبال یه قهوه ای خاصم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من موهام لایته .. ولی رنگی که آرایشگر گذاشت برام خیلی قشنگ بود نسکافه ای و تنباکویی و عسلی دوسال از ...

میشه ببینم عزیزم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه عاشق رنگش میشن مطمئن باش.. تازه فقط به تو گفتم ترکیبش چیه ..هر کی میپرسه میگم نمیدونم آرایشگر ت ...

ممنون گلم پس نسکافه ای و تنباکویی و عسلی  روی موی طبیعی یا دکلره ؟؟؟ 

ممنون گلم پس نسکافه ای و تنباکویی و عسلی  روی موی طبیعی یا دکلره ؟؟؟

برام مش تقریبا خلوت درآورد مش هارو رو کلاه دکلره کرد بعد شستش ..بعد کلاهو درآورد 

رنگ ترکیبیو روی همه ی موهام زد ..

خواهش میکنم سوالی داشتی بپرس 

برام مش تقریبا خلوت درآورد مش هارو رو کلاه دکلره کرد بعد شستش ..بعد کلاهو درآورد  رنگ ترکیبیو ...

ممنون گلم نمیدونی شماره دقیق رنگا چی بوده

🌸بسم الله الرحمان الرحیم🌸            💮تاریخ:۱۳۹۹/۲/۷💮

🦋لیست وزن گروه آبی🦋

💙گروه آبی۳💙

کاربر                 وزن شروع           وزن فعلی          وزن هدف

۱.جوجو۱۴۰۰             ۷۵                   ❌                    ۶۵

۲.نازی جون            ۸۵                   ❌                     ۶۵

۳.بارن خانمی       ۸۷.۵                  ۶۹.۳۰۰                 ۶۰

۴.سحررخانمی         ۶۸                   ۶۵.۲۰۰                  ۵۸

۵.تپلو۹۲                ۶۹                       🎈                     ۵۶

۶.کابوووس            ۷۹                       ❌                     ۷۰

۷.زهرا۱۴           ۷۲.۲۰۰                 ۵۶.۵۰۰                    ۴۹ 

۸.گیران               ۱۲۵                     ۷۱.۸۰۰                    ۶۳

۹.رها.روهام         ۶۴                         🎈                      ۵۸

۱۰.زهرا۱۳۷۶          ۶۶                    ۶۳.۱۰۰                      ۵۸

۱۱.ویدا                  ۸۹                     ۶۵.۷                       ۵۷

۱۲.امیر وفا             ۷۷                      ۶۹.۲۰۰                     ۶۵

۱۳.بیوتی گویین         ۶۶                       ۶۶.۴۰                   ۶۰