2777
2789
عنوان

خیاطی مجانی برا مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 66 پست
عجب بابا مامان بزرگم پارچه میداد زنداییم پول خیاطی رو هم چند برابر میداد زنداییم میزد خراب می‌کرد. و ...

زن داییت مثلازرنگ بازی درمی اورده اما بیشتربیشعوربوده تازرنگ

لاحَولُ وَلاقوه الی بالله العَلی العَظیم... الهم صل علی محمد وال محمد... خدایاشکرت
غیر مستقیم گفتم از مادرم پول میگیرم ک اونم بده.اما نمیده.شاید 2ملیون خیاطی کردم براش

چه همه دیگه خیاطی نکن قبول نکن بگو کاردارم بچم ادیت میکنه یا هزارتادلیل دیگه بیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چیکار میشه میکرد منم واسه مادرشوهرم لباس دوختم بعضی وقتا ایراد گرفته 

یه مانتوی یقه بلیزر براش دوختم یبار تعریف نکرد یا نگفت دستت درد نکنه 

برعکس فقط از خواهرزادش تعریف می‌کنه که بدون الگو لباسایی میدوزه که بیا و ببین آخر به پارچه داد بهش خراب کرد😁 آورد پیشم منم گفتم نمیتونم درست کنم ببر خودش درست کنه 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

دفاع از حقوق مادر شوهر نمیکنم ها 😂

دل خوشی ام از مادر شوهر جماعت ندارم ولی من از خدامه بلد باشم براش بدوزم باعث افتخار و سربلندی خودم و شوهرمه. 

حالا راه دوری نمیره که میدونم خیاطی سخته ولی حالا نهایت سالی چهار تا پارچه بیاره چه ایرادی داره 

افتخار کن به هنرت. 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

اسی منم خیاطم....واسه منم همینجور بودن یه روزیه نقشه کشیدم (البته قبلش بگما ....مامانم منو فرستاد کلاس خیاطی کلی خرجم کرد سردوز ...چرخ ژانومه.اتوهمچی خودش برام خرید میخام قضاوت نکنید که دوچشم نگاه میکنم هیچ وقت مادرشوهر مث مادر نمیشه)

قبلش به مامانم گفتم جلو مادرشوهرم پول مانتو روبذار رو میز چرخم تا ببینه ک ازشما میگیرم

ازون روز اول پول میذاره بعد پارچه رو تحویلم میده

خیاطی همش زحمته مادرو خواهرو مادرشوهر و خواهرشوهر نداره ...یکم کمترباهاشون حساب میکنم ولی پول میگیرم گذشته از مامانم ک همیشه دست پر میاد خونم ازهمه بلا استثنا میگیرم ....تعارف ک نداریم سخته 

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......

پای خدا کنه عروس آینده من خیاطی بلد نباشه آخه من دوخت هر کسی رو قبول ندارم در ضمن استارتر جان ایشون میخواست پول بده مطمئن باش به شما نمیداد😀😀

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخه اگه مادرشوهر خوبی بود انقد زورم نمیومد

به خدا مادر شوهر من کارهایی باهام کرده که بشینم بگم برام اشک میریزی .

ولی این فرق داره هنرت رو بکن تو چشم فک و فامیل شوهر اتفاقا همه جا ام با افتخار بگو که لباسش دوخت تو هست .

بزار تو جلو چشم همه بز‌رگ‌ و خوب باشی همیشه .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

منم خیاطی میکنم اوایل ازدواجم مادر شوهر وخواهر شوهرم میخواستند پارچه بیارم بدوزم که یه ناراحتی پیش امد از لج من بردن دادن یه خیاط دیگه.اون خیاط هم دوتا پارچه را خراب کرد.دیگه روشون نشد پارچه بیارن.منم همیشه کمر درد وگردن درد را بهانه کردم وبرا کسی خیاطی نکردم.در حد چند تا چادر دوختم براشون

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

الان مادرشوهرم بنده خدا دیگه طوری ادب شده خودمم نخام ازش پول بگیرم بزوررررمیذاره کف دستم ....ولی من دلم نمیخواد دیگه ازش پول بگیرم اون موقع ک میگرفتم دستم خالی بود نیاز داشتم الان خداروشکر نیاز ندارم 

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......