2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ تا ۷ روز

اها.من اولین بارمه قرص مصرف میکنم.وقتی شروع کردم روزی بود که باید پریود میشدم ولی قبل از اینکه بشم قرص خوردم.تاالان شیش تا خوردم و هرشب دل درد و کمر درد دارم الان قطع کنم؟

چه خوش است انتظار تو...
اها.من اولین بارمه قرص مصرف میکنم.وقتی شروع کردم روزی بود که باید پریود میشدم ولی قبل از اینکه بشم ق ...

اشتباه خوردی باید میشدی روز پنجم شروع میکردی  بعد از تموم شدن قرص هم تا یک هفته بعد میشی 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
اها.من اولین بارمه قرص مصرف میکنم.وقتی شروع کردم روزی بود که باید پریود میشدم ولی قبل از اینکه بشم ق ...

چرا خوردی ؟

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

الان میخوای پریود بشی؟؟؟ اگه میخوای قطعش کن نخور دفعه بعد  روز پنجم شروع کن طبق برنامه بخور بدنت بهم میریزه

میگم یعنی چرا شش تا خوردی الان نمیخوای ؟

واس اینکه قبل از اینکه پریود بشم خوردم الان دل درد دارم و میخوام قطع کنم دیگه کلا نمیخوام قرص بخورم

چه خوش است انتظار تو...
واس اینکه قبل از اینکه پریود بشم خوردم الان دل درد دارم و میخوام قطع کنم دیگه کلا نمیخوام قرص بخورم

آها پس  قطعش کن من معمولا ۴روز بعد میشدم. تو چون دقیق وقتش بوده شاید زودتر بشی